Test alert message!

Serum met geconcentreerde anti-rimpel-activiteit voor dag en nacht. Voor alle huiden boven de 50+. Verbetert de huid dichtheid micro-collageen / genisteïne Versterkt collageen en elastine vezels. Verstevigt de huid en voorkomt verlies van elasticiteit. Vermindert rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid. Hydrateerd de opperhuid en vermindert de ruwheid. Jasmijn boter / EFA's van olijf, kokos, palm en koolzaadolie Vult het tekort aan lipiden. Voedt en verzacht de opperhuid. Verbetert de teint Vermindert verkleuring van de huid. Zorgt voor een gezonde en natuurlijke uitstraling. Bewezen effectiviteit * - Rimpels met 27% - Gladheid verbeterde met 37% - Ruwheid verminderd met 39% * resultaten bewezen in in-vivo testen na 28 dagen behandeling 2-3 keer per week toe te passen op gezicht en hals. Aanbevolen voor gezicht en decolleté. Hoofdingrediënten calciumcomplex genisteïne hyaluronzuur jasmijn boter lange-lifting eiwitten micro-collageen Meer producten in deze lijn Dagcreme Nachtcreme Micellar water Anti-Rimpel oogcreme

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder