Test alert message!

Actief-liftende vochtinbrengende anti-rimpel crème met SPF 12 . Beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen. Voor de oudere en gevoelige Huid. Herbouwt structuur van de huid. Vermindert oppervlak rimpels. Zorgt voor een optimale liftend effect. Bewezen effectiviteit * Rimpel aantal verminderd met 33% Rimpel gebied verminderd met 40% Rimpel lengte verminderd met 37% * Resultaten bewezen na een 56-daagse behandeling met in vivo tests in Frankrijk Breng op een gereinigde huid en strijk het over met een tikkende beweging. Aanbevolen als een make-up basis. Hoofdingrediënten actieve anti-aging base micro-collageen provitamine B5 (D-panthenol) ursolzuur UVA / UVB biologische filters vitamine E Meer producten in deze lijn Nacht creme Serum voor lip en oog Handcreme

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder