Test alert message!

Anti-rimpel dagcrème met collageen. voor alle huidtypes van de oudere 60+ huid. Stimuleert de huidvernieuwing en bevat UVA / UVB filters wat anti-age voorkomt. Vult diepe en kleine rimpels. Verbetert de stevigheid van de huid, de elasticiteit en flexibiliteit (90%) *. Vermindert een slappe huid. (76%) *. Zorgt voor langdurige hydratatie (76%) *. Vermindert de zichtbaarheid van verwijde haarvaten (75%) *. Herstelt de huid stralend, jeugdige gloed (77%) *. * Self-assessment test op een groep van 22 vrouwen. De effectiviteit van actieve ingrediënten aangetoond in de vitro testen. Rimpels verminderen met 31% bewezen in in-vivo testen na 28 dagen behandeling. Veiligheid van het product bewezen in dermatologische testen. Toepassing op gezicht en hals. Hoofdingrediënten: collagen peptides hyaluronic acid red-gold saffron Meer producten in deze lijn Micellar cleansing milk Nachtcreme Lifting gel Anti-rimpel oog creme

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder