Unieke gel met sterk geconcentreerde hyaluronzuur voor alle huidtypes van de oudere 60+ huid. Bevat actieve ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing processen. Biedt liftend effect. Vermindert de vermoeidheid. Vult effectief het oppervlak van de rimpels (20%) *. Intens langdurig en hydrateert de opperhuid (40%) *. * na 28 dagen behandeling met hyaluronzuur gel, dagcrème en nachtcrème De effectiviteit van actieve ingrediënten aangetoond in in vitro testen. Smoothing effectiviteit bewezen in in-vivo testen. De toename van collageen en hyaluronzuur synthese bewezen in ex-vivo testen. Breng een kleine hoeveelheid gel op de rimpel-gevoelige huid. Aanbevolen om te gebruiken als een basis onder de dag- en nachtcrème. Hoofdingrediënten: collagen peptides hyaluronic acid red-gold saffron sweet almond proteins Meer producten in deze lijn Micellar Cleansing milk Dag creme met SPF 6 nacht creme Anti-rimpel oog creme

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder