Test alert message!

Disclaimer

Alle op deze pagina of op deze website vertoonde producten bevatten geen ingrediënt(en) die uitsluitend verkrijgbaar zijn op doktersvoorschrift. Ook bevatten zij geen efedra of efedrine. Producten zijn dus efedravrij en efedrinevrij. Verder voldoen alle producten aan de Nederlandse wettelijke gezondheidsrichtlijnen.

Hoewel wij bij de samenstelling van deze site de grootste zorgvuldigheid in acht nemen, kunnen koopjesdrogisterij.nl en Droginet niet garanderen dat de informatie compleet, actueel of accuraat is. Alle informatie is verkregen via aan ons verstrekte informatie van leveranciers, bijsluiterteksten en verpakkingsteksten.
Het kan voorkomen dat het product er in werkelijkheid anders uitziet dan de getoonde afbeelding of dat er typefouten in de tekst of prijzen staan.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder