Test alert message!

Door Lisa van de Geest is Koopjesdrogisterij toch niet helemaal weg uit de schaatssport

Lisa van der Geest

Lisa van der Geest is langebaan- en marathonschaatsster
en inline-skatester. Als specialiste op de 3000 en 5000 meter
bereidt ze zich de komende 2 jaren voor op de Olympische Spelen
in 2018.

Koopjesdrogisterij gaat schaatser Lisa van der Geest sponsoren. Zij wordt ook de ambassadrice van de totaal nieuwe weg die Koopjesdrogisterij is ingeslagen in de sportsponsoring.

Opmerkelijk, omdat de online drogisterij eerder dit jaar bekend maakte te gaan stoppen met het steunen van de allround schaatsploeg Team Koopjesdrogisterij, met - onder andere - Lisa. Een heel bewuste keuze was dat. Directeur Brenda Warmels van Koopjesdrogisterij zei toen: "We willen de breedte in. Geen fiks budget meer voor een select groepje bekende topsporters, maar tientallen zorgvuldig ingezette 'micro-kredietjes' - in principe bereikbaar voor iedereen in de breedtesport. Lokaal gaan we grootse gebaren maken, in heel Nederland. Let maar op."

 

Om te laten zien dat genieten van sport van en voor iedereen is, gaat Koopjesdrogisterij 'het land in'. Maar dan ook echt. Een primeur in de verhoudingen tussen geldschieters, sporters en fans is het idee om de internetklanten van Koopjesdrogisterij mee te laten stemmen over de vraag: welke sporter of club moeten we gaan steunen, bij jou in de buurt?

Eerlijker en directer kan bijna niet.

 

"En toen raakten we in een geanimeerd gesprek met Lisa, waarbij ineens alles op zijn plek viel," vertelt Brenda Warmels, "nu hebben we de mogelijkheid om één schaatser die we al goed kenden, intensief te blijven ondersteunen. Zo houden we toch een band met de sport, die zoveel goeds heeft opgeleverd en die zo'n positieve, frisse uitstraling heeft. En wij waren op zoek naar een aansprekend 'gezicht' voor onze nieuwe, lokale aanpak en die hebben we nu gevonden. Een betere ambassadrice hadden we ons natuurlijk niet kunnen wensen. Lisa van der Geest telt mee in het marathonschaatsen en in het inline-skaten; ze is nationaal een topper op de langebaan, vooral op de 5.000 meter. Tussendoor studeert ze ook nog rechten in Leiden. Ze is de perfecte woordvoerder van wat we bij Koopjesdrogisterij willen zeggen: alles uit het leven halen, lekker actief zijn, gezonde voeding, goed voor jezelf zorgen; fit zijn is gewoon fijn! En ze is nog zo aardig ook!"

 

Wat vindt Lisa zelf? "Geweldig toch, hoe de dingen nu samen komen! Ik vind het een prachtig initiatief, dat sponsorprogramma voor de lokale breedtesport. Geld geven, juist op de plekken waar iedere steun van grote betekenis is, voor actieve sporters, voor gezinnen, voor de hele wijk. Als me daar straks iets over gevraagd wordt, kan ik het alleen maar oprecht toejuichen.
Plus ik was op zoek naar een sponsor voor mijn individuele programma op het ijs.
Liefst echte liefhebbers. Dit kan een erg mooie samenwerking worden!"

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder