Test alert message!

Hoe weet je nu wat je moet slikken of smeren?

Vraag Barbara

 

Door het te vragen natuurlijk. Onze erkende drogist Barbara luistert naar je vragen, vraagt door om te weten te komen welk advies je nodig hebt. Barbara is een gediplomeerd en ervaren drogist die weet wat goed voor je is.

Vraag BarbaraHoe kan ik de drogist online bereiken?
Mail naar vraaghetdedrogist@koopjesdrogisterij.nl en zet in de onderwerpregel Vraag aan Drogist Barbara.
Is de chat actief? Stuur je vraag per chat!
Is het tussen 9 en 17 en een doordeweekse dag? Bel 0857 920181

Waar zie je onze drogist nog meer?

Op onze Facebookpagina en Instagram. Hier beantwoordt Barbara regelmatig vragen binnen een thema. Want wat moet je doen en vooral niet doen als je een stevige griep hebt. Wat is prettig bij urineverlies? En waar is Seleen of Magnesium eigenlijk goed voor? Al dit soort vragen worden behandeld door Barbara. En jij krijgt de kans om daar nog meer over te vragen. Dat hoeft heus niet altijd out in the open op de sociale kanalen. Dat mag in een prive bericht natuurlijk. We respecteren jouw privacy!

Wat gebeurt er met je vragen?
Die worden beantwoord. En dat is het dan ook. We gaan netjes en nauwkeurig om met je gegevens en vertellen niets door over jouw vraag of je gezondheidstoestand. Beloofd!

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder