Test alert message!

Hoera! Stagiair(e)! Ben je daar?

Vind jij het een feest om heel veel te leren in korte tijd?

Lees dan verder.

Koopjesdrogisterij is dé online drogisterij voor mens en dier met meer dan 70.000 artikelen in het assortiment. Onze klant geniet van heel veel voordeel, super vriendelijke prijzen en vrolijke acties.

Koopjesdrogisterij is een snelgroeiende organisatie en is een dochteronderneming van Droginet. Droginet verzorgt de bestellingen van inkoop tot en met verzending voor een 10-tal andere drogisterijen. Elke week gaan er duizenden pakketten de deur uit, op weg naar tevreden en blije klanten.

Vanaf dag 1 is het een groeiende onderneming. De komende jaren willen we nog veel verder groeien. Niet alleen in omzet, maar bijvoorbeeld ook in de gebruiksvriendelijkheid van bestellen, de kwaliteit van klantenservice en de slagkracht op de afdeling marketing.

 

De inhoud van jouw stage

Elke dag willen wij de klant een goed gevoel geven. Op de afdelingen Marketing en Klantenservice willen wij de klant vandaag een beter gevoel geven dan gisteren. Van bestellen tot en met betalen en natuurlijk bij ontvangst van de artikelen. En daarom zijn wij elke dag bezig met bedenken en uitvoeren van acties en verbeteringen om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Jij werkt mee op de afdeling Marketing en hebt daarin veel te maken met de afdeling Klantenservice.

Taken o.a.:

- bedenken en klaarzetten van wekelijkse voordeelacties

- testpanels bewaken (werven van en communiceren met testpanelleden)

- nieuwsbrieven voorbereiden

Kortom je draait volledig mee op onze Marketing afdeling omdat wij ervan overtuigd zijn dat je dan het meeste leert, de meeste ervaring opbouwt, de meeste voldoening krijgt en ook de meeste waardevolle informatie verkrijgt voor jouw afstudeer- of stage-opdracht.

 

Specifieke onderwerpen waar je aan kunt denken om in te zetten voor je stageopdracht:

1.    Je adviseert ons wat we online nog beter kunnen doen om van een verworven klant een terugkerende klant te maken.

2.    Je houdt je bezig met Social Media. We zetten nu met name Facebook, Instagram en Twitter in. Je denkt actief mee over het creëren en plaatsen van content voor alle sociale platforms.

3.    Onze Eigen huismerken kunnen een nog trouwere klantenkring krijgen of een hogere omloopsnelheid krijgen. Maar hoe?

 

JIJ

Jij bent een slimme student met zulke frisse gedachtes dat wij al blij worden als we naar je kijken!

Je volgt een opleiding MBO of HBO in de marketing of een studie die daar duidelijke raakvlakken mee heeft.

Je weet goede vragen te stellen omdat je nu eenmaal direct de juiste informatie wil en oprecht geïnteresseerd bent.

Je hebt gevoel voor de wereld van e-commerce. Je snapt in die wereld het belang van bijvoorbeeld  klantgegevens, klantenservice, google adwords, Twitter, Facebook etc

Je gelooft in de online wereld en je bent zelf actief in de socials.

Je denkt niet dat je er al bent, je wilt wel elke dag leren en dingen nog beter begrijpen dan je nu al doet.

Je stelt vragen waar je iets te weten wilt komen en je gaat over tot actie daar waar je zelfstandig verder kunt.

Je wil zelf trots zijn op de inhoud en kwaliteit van je opdrachten waardoor je weet dat wij er ook echt iets mee kunnen.

Oh ja.. en je loopt geen stage omdat het moet. Je wilt genieten van hard werken & heel veel leren!

 

Wij

Wij nemen jou mee in de wereld van Koopjesdrogisterij en geven jou de ruimte te ontdekken wat jij kunt, wat je leuk vindt, waar je nog meer over wilt leren en waar jij ongelofelijk goed in bent.

We zijn er trots op dat we jou de gelegenheid kunnen geven bij ons stage te lopen. Daarom begeleiden wij jou serieus en vol overgave.

Kun je niet wachten? Borrelen de vele vragen al op?

Zit je al in de trein op weg naar Winschoten? (vanuit Winschoten gaat de bus 2x in het uur naar Oude Pekela en die doet er maar 10 minuten over)

neem dan CONTACT op

Stuur een e-mail naar regina@koopjesdrogisterij.nl t.a.v. Regina Koning Hettema

of BEL: 06 1510 5410

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder