Test alert message!

Terugroepactie Boekweitmeel – Glutenvrij

Heeft u de Ma Vie Sans Gluten Boekweitmeel bio 500 gram van Ekibio besteld? Lees dit bericht dan goed!

Het betreft onderstaand product:
Merk             Productnaam                        Inhoud     EAN (streepjescode)    THT         Batchnummer

Ma Vie Sans   Boekweitmeel Bio - Glutenvrij  500 gram   3380380049743             05-2020   SARB170419TNB/24611

In deze batch van de Boekweitmeel bio 500 gram is een te hoog gehalte Tropaanalkaloïden (TA) aangetroffen. Dit is schadelijk voor de gezondheid. Tropaanalkaloiden zijn plantengifstoffen die van nature in sommige planten aanwezig zijn, waarschijnlijk om ze te beschermen tegen ziekten en natuurlijke vijanden. 
 
Het betreft batchnummer SARB170419TNB/24611
 
Bij consumptie in grote hoeveelheden kunnen de volgende bijwerkingen optreden: droge mond, verwijde pupillen, visuele beperking, tachycardie, rusteloosheid, verwarring, ruimtelijke en temporele desoriëntatie, hallucinaties, onsamenhangende spraak. Als u een van deze bijwerkingen ervaart na inname, neem dan contact op met uw huisarts. Het gebruik van deze bloem als ingrediënt in een recept vermindert het risico dat alkaloïden aanwezig zijn en dus worden de risico's van het ervaren van deze bijwerkingen ook verminderd.
 
Wat moet u doen?
Als u dit product gekocht heeft, kijk dan naar het batchnummer dat vermeld staat op de onderkant van de verpakking. Komt het batchnummer overeen met het bovengenoemde batchnummer? Stop het gebruik en stuur het product terug naar KoopjesDrogisterij. Compleet onaangebroken of een aangebroken restant, dat maakt niet uit. 
Vermeld uw naam, adresgegevens, e-mailadres en bankrekeningnummer - na ontvangst van het pakketje wordt het aankoopbedrag én de verzendkosten z.s.m. op uw rekening overgemaakt.


Adres
KoopjesDrogisterij
Turfweg 9
9665 EZ
Oude Pekela

Hebt u vragen, of wilt u uitleg, van welke aard dan ook?
Aarzel dan niet om te bellen of te mailen met KoopjesDrogisterij. Zij zijn telefonisch bereikbaar op  0857 - 920 181 en via de mail: klantenservice@koopjesdrogisterij.nl.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder