Test alert message!

Terugroepactie Getpro Zink/magnesium (90ca)

 

Heeft u in de periode 2017 t/m maart 2019  Getpro Zink/magnesium (90ca) besteld?

Lees dit bericht dan goed!

Het betreft onderstaand product:

Merk            Productnaam                                       Inhoud       EAN (streepjescode)      

Getpro           Getpro Zink/magnesium                      90 ca          8719322384164

Tijdens een controle van het NVWA om kwaliteit te waarborgen heeft het NVWA geconstateerd dat het product ZMA oleum aranchidis ''pinda olie' bevat. Dit was bij Getpro bekend maar staat helaas niet op de etiketten of website vermeld als allergeen, Hierdoor dient het product tijdelijk van de markt/website gehaald te worden zolang deze niet over de juiste etikettering beschikt. Het product kan schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid als u een vorm van pinda/noten allergie hebt.

Wat moet u doen?
Als u inderdaad dit product gekocht heeft, kijk dan naar de EAN (streepjescode) dat vermeld staat op de verpakking. Komt het overeen met het bovengenoemde nummer? Stop het gebruik en stuur het product zo snel mogelijk met de pakketpost naar ons terug. Compleet onaangebroken of een aangebroken restant, dat maakt niet uit. 

Vermeld uw naam, het ordernummer en uw bankrekeningnummer - na ontvangst van uw pakketje storten wij het aankoopbedrag plus de verzendkosten voor de retourzending op de opgegeven bankrekening. Bewaar als bewijs het bonnetje met de 'track & trace' code dat u van de vervoerder krijgt.

Ons adres is:
Droginet 
Turfweg 9 
9665 EZ Oude Pekela

Hebt u vragen, of wilt u uitleg, van welke aard dan ook?
Aarzel dan niet om te bellen of te mailen met Getpro.

E: Info@get-pro.com

T: 010 316 66 53

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder