Test alert message!

Gezocht: eerlijke meningen over onze producten

 

Op de verpakking staat dat het werkt. Maar wat vind jij?

Omdat we graag iets goeds verkopen, laten we producten door onze eigen klanten testen. Regelmatig doen we op Facebook een oproep, daar kun je je aanmelden voor een Testpanel. Het product dat kritisch getest mag worden, sturen we op naar alle leden van een panel - iedere keer een andere groep gebruikers. Tegelijk met een vragenlijst in de mail. Vragen als: wat vind je van de verpakking, de gebruiksaanwijzing, geur of smaak, de prijs? Vooral ook: doet het product wat het belooft? Is het een aanrader? De antwoorden leveren een nuttige samenvatting op, leesbaar en bruikbaar voor andere klanten. Komt er een minpuntje boven water, dan zeggen we dat ook eerlijk. De fabrikant krijgt dan meteen een seintje: 'helemaal goed, maar dit puntje zou nog beter kunnen!'

Iets voor jou, die Testpanels? Volg ons op Facebook.

ervaringen

Weight Care Detox Apple Artisjok

ervaringen

Cetaphil Milde Huidreiniger

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder