Test alert message!

Testpanel Orthiflor Original

 

Orthiflor OriginalOns testpanel over Orthiflor - "Lang leve de bacterie!"Bestel direct

Of je het nu darmflora noemt, of met een medische term 'biotica' - bacteriën zijn dus heel erg goed voor je. Vooral in je darmen, de stille 'motor' van je spijsverteringssysteem. Daar gebeurt het! Wie gezond eet en zijn voedsel goed kan verteren, mag rekenen op een fit gevoel en meer energie. Plus: met een darmflora die in balans is, heb je vaak meer weerstand. Ons kritische testpanel bestond dit keer uit mensen die al te kampen hadden met darmproblematiek, maar er zijn ook genoeg mensen die de ondersteuning van een zorgvuldige mix van probiotica (darmvriendelijke bacteriestammen) gewoon uit voorzorg al nemen. Respect voor de hardwerkende mix van bacteriën en enzymen in capsules Orthiflor van Orthica!

 

Orthiflor werkt dus op basis van Probiotica? Je hebt toch ook Antibiotica?

Klopt. Antibiotica kunnen helpen wanneer je last hebt van een hardnekkige ontsteking, waar je ziek van wordt. In feite een paardenmiddel dat je niet te vaak in je leven voorgeschreven moet krijgen, want antibiotica 'killen' in één klap miljoenen bacteriën. Nadeel: na een antibioticakuur ligt de zorgvuldig opgebouwde darmflora in het 'moestuintje' dat je darmen eigenlijk zijn, tijdenlang overhoop. Uit balans. Veel te 'schoon' om de gezonde elementen uit je voedsel af te kunnen breken en op te nemen.

Steeds meer mensen zijn bewust op zoek naar een evenwichtig opgebouwde darmflora.

Geen wonder dat de capsules Orthiflor Basis, Orthiflor Start en Orthiflor Plus met probiotica, nuttige enzymen en activerende vezels tot de koplopers van Orthica voedingssupplementen horen.

Opvallend detail: er zijn opmerkelijk veel trouwe gebruikers, die niet meer zonder zouden willen.

 

Testpanel met moeilijke, 'luie' darmen - hard op zoek naar verbetering van de darmflora

In de groep testers zaten jonge mensen van 20 en 70-plussers, plus alles daartussenin.

Ook het eindoordeel kende uitschieters, naast een dik tevreden middengroep, die zeker verwacht dat Orthiflor een product is dat op termijn gaat helpen. Voor een enkeling met heel prikkelbare darmen was Orthiflor net even een brug te ver, maar er waren ook juichkreten als "Prima product zeg!" en "Een uitstekende aanvulling op mijn voeding, voor een betere darmflora."

Veel gehoord: mooie verpakking, heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker als je het vergelijkt met de relatief dure alternatieven uit het zuivelkoelvak van de supermarkt, de zoete yoghurt-achtigen met namen als (Japans) Yakult of (heel beloftevol) Actimel en Activia, die allemaal iets met bacillen en darmflora suggereren. Ze worden veel verkocht en ze zijn best lekker, maar of het ook helpt . . . ?

Orthiflor een aanrader voor anderen? "Zeker weten, ik gun iedereen een florissante, gezonde darmflora." Op een eenzame uitzondering na: "Ik ga het nu zelf (misschien) eerst weer kopen."

Wat merkte je er van? Op die vraag waren de antwoorden behoorlijk verschillend. "Ik weet het nog niet; ik voel wel wat aan mijn darmen, maar ik ben ook moe geweest, de eerste dagen dat ik Orthiflor gebruikte."

Een aantal testers merkte direct verbeteringen aan de stoelgang - die daarvoor best moeizaam kon zijn, tot soms wel dagen obstipatie. Er was zelfs iemand met beduidend minder diarree klachten, bij haar te wijten aan colitis ulcerosa, een chronische darmontsteking die gepaard kan gaan met zweertjes.

Na 14 dagen gebruik van Orthiflor zei een vrij groot deel van de testers al "Ik wil dit!" Maar we noteerden ook best veel: "Ik merk nog niet zo veel verschil, maar ik wil wel doorgaan" en een paar keer "Ik denk niet dat het iets voor mij is."

 

Tips voor Orthiflor gebruikers

Zo gebruik je Orthiflor met nóg meer effect. Het testpanel vond de gebruiksaanwijzing op de Orthiflor verpakking duidelijk, maar op de website van Orthica vind je bij Orthiflor-Original nog veel meer informatie. Bijvoorbeeld de tip: slik de capsule niet zomaar door; eerst even oplossen in lauw water en de probiotica komen eerder 'tot leven' als ze je darmen bereiken. Misschien even wennen, blijkt uit een opmerking uit het testpanel: "Ik vind lauw water op mijn nuchtere maag vies."

Op de nuchtere maag - bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan - werkt meestal wel beter.

 

Ook een keer Orthiflor van Orthica proberen? Je darmen zullen je dankbaar zijn.

Ga meteen naar  Orthiflor van Ortica>Bestel direct

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder