Test alert message!

Gezocht!

Medewerker (M/V) Klantenservice


Vind je het een feest om klanten te helpen?

Ben jij geweldig goed aan de telefoon?

En werk je heel erg nauwkeurig? 


Lees dan verder:

 

Wie zijn wij
Als Medewerker Klantenservice kom je te werken bij een snelgroeiend bedrijf binnen de drogisterijartikelen. Deze drogisterijartikelen worden verkocht via onze webshops, waaronder het bekende KoopjesDrogisterij.nl.

De handling van de gehele orderstroom doen we in eigen huis, van inkoop tot en met verzenden van de pakketten. Ook zaken als marketing en klantenservice doen we vanuit eigen beheer.

Omdat we zo snel groeien, werken we met een echte hands-on mentaliteit. We groeien niet alleen hard in Nederland, maar zijn ook erg actief in Belgie. De focus ligt dus voortdurend op het zien van kansen in de markt en op het web en daarnaast ook sterk op het sturen van de harde groei
De afdeling klantenservice bestaat nu uit negen personen. En verdeeld over alle andere afdelingen zijn er zo’n 150 collega’s. Met deze grote club gedreven mensen werken we 7 dagen per week, doordeweeks in meerdere ploegen.

Er is per direct ruimte op onze afdeling klantenservice voor twee nieuwe collega’s. We kijken uit naar een medewerker die niet op de klok kijkt wanneer hij of zij vrij is, maar die kijkt hoe die de klant nog net dat extra aan service kan geven.


———————————————————————————————————————————

Wat houdt klantenservice in?
Je beantwoordt voornamelijk vragen van klanten en verwerkt dat in ons klantsysteem..
De helft van de werkzaamheden op Klantenservice is voor KoopjesDrogisterij. De andere helft is voor alle andere webshops onder onze vlag.
Bij KoopjesDrogisterij roepen we voortdurend: je helpt de klant als een zonnetje en geeft elke klant zo vrolijk en volledig antwoord dat dat die naar de buurvrouw rent om over ons te vertellen.

Klanten mailen, chatten en bellen met vragen over hun bestelling, het ruilen van artikelen, het gebruik van een product, een actie etc. En al doen we elke dag keihard ons best, er is ook wel eens een klacht.

Om de klanten goed te kunnen helpen maak je o.a. gebruik van e-mail, telefoon, socials, chatfunctie, de webshop en ons bestelsysteem. Regelmatig werken in het weekend, de avonden en soms zelfs op feestdagen hoort er bij.


———————————————————————————————————————————

Leuke baan hè? Maar… voordat je verder leest
Omschrijft dit jou als persoon?
1.    Je voelt je dolgelukkig als de telefoon onophoudelijk rinkelt, de mailbox volstaat en ondertussen ook de chatbox oplicht.
2.    Je motto is: “voor de klant is er altijd een oplossing! En anders verzinnen we nu een gloednieuwe!”
3.    Je kunt flexibel schuiven met werkdagen en springt graag een keer in voor een collega.
4.    Je kunt hard werken! Je kent het wel, de hele dag met zo’n stofwolk achter je aan.
5.    Je spreekt niet alleen goed Nederlands (zo accentloos mogelijk), maar je schrijft dat ook met de d’s en t’s op de goede plek.
6.    Je bent zeer professioneel. Je bespreekt niets over klanten met je collega’s, onderhoudt goed contact met je leidinggevende.

Minder dan zes keer JA? dan houdt het hier op. Zes keer JA? Lees dan vooral verder.


———————————————————————————————————————————

Even checken.. dit is ook belangrijk:
•    Je hebt een fijne telefoonstem.
•    Je kunt goed omgaan met een computer (windows).
•    Je houdt overzicht, plant goed en leert snel.
•    Je weet goede vragen te stellen omdat je nu eenmaal direct de juiste informatie wil en oprecht geïnteresseerd bent.
•    Je hebt zelfvertrouwen.
•    Als je ook Frans, Duits of Engels spreekt en schrijft is dat super handig.
•    Heb je ervaring in een drogisterij? Of heb je zelfs een drogisterijdiploma? Dan heb je een super pré.

———————————————————————————————————————————

Wij nemen jou mee in de wereld van Koopjesdrogisterij & Droginet en geven jou de ruimte te ontdekken wat jij kunt en wat je leuk vindt.

Genoeg gepraat… Reageer nu!
Kun je niet wachten? Wil je aan de slag?
Stuur zo snel mogelijk een e-mail met je motivatie en cv naar personeelszaken@droginet.nl.

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder