Test alert message!

Hoera! De zon is je beste vriend.

 

Wacht even: zonnen was toch best gevaarlijk? Tamelijk heftig voor je tere huid? Niet als je het kalm aan doet, je momentje kiest - en deze tips leest.
Om dan weer lekker wolkenloos en zorgenloos te genieten.

Zo win je het kinderen
spray/creme
huidtype

 

Zo zit het: zonnewarmte en UV-straling.

Lekker gevoel, prachtig bruin, gezellig in kleine hoeveelheden, maar pas op met te veel UV. Het knetterharde ultraviolet dat de zon naar beneden stuurt. Je ziet het niet, je voelt het ook niet meteen. Vooral op het heetst van de dag is het raak - gewoon slecht voor je, zeker als je vaker de zon opzoekt.
UV is een laffe sluipmoordenaar: dringt diep in je huid door, richt daar aardig wat schade aan. Zonder goede bescherming is je arme vel - en de huidlagen net daaronder - kansloos. Wist je dat het langzaam verouderen van je huid voor 95% veroorzaakt wordt door UV? En dan hebben we het nog niet over de échte killer: onherstelbare huidziekten, huidkanker. Het goede nieuws: allemaal te voorkomen, als je maar geduldig blijft smeren, met de juiste producten.

 

 

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder