Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Star Remedies Duizendblad roze (10ml)

10ml
Adviesprijs € 9.95 € 7.42
25% korting

Productomschrijving

Roze Duizendblad
 
Roze Duizendblad geeft bescherming tegen emoties van mensen die heel dicht bij je staan, b.v. familieleden. Deze bescherming komt van binnenuit, het helpt je de pijnlijke dingen/sterke emotionele invloeden langs je heen te laten glijden. Het geeft troost aan het verdriet van het loslaten. Je voelt dat de essence om je heen sluit… dan gaat het naar de binnenste diepste kern van de aura (als het ware tegen je lichaam aan) en duwt dan de buitenste aura laag verder naar buiten waardoor de binnenste laag groter en sterker wordt. Je voelt letterlijk de energie vanuit de onderkant van je voeten vastwortelen in de aarde, waardoor er een betere afvoer van negatieve energie komt. Je kunt je angst loslaten. Je wordt de dirigent van je eigen leven wat zeer verhelderend werkt. Je wordt stiller van binnen en je blijft beter bij jezelf. Uiteindelijk worden de 1e, 2e, 3e, 4e en 5e chakra meer in balans gebracht. Hierdoor ben je in staat je eigen weg, je eigen pad te bewandelen zonder dat anderen daar hun invloed op kunnen uitoefenen. Als zij niet meer hoeft te “prikken”, is zij in staat zich volledig in vriendschap en liefde te openen. Je krijgt meer “echte” humor, dus de scherpe humor verdwijnt. De essence werkt op je lachspieren. Je bent in staat onbevangen nieuwe indrukken van buitenaf toe te laten. Het zorgt ervoor dat je scherpe humor wordt omgezet in humor. Je bent onbevooroordeeld. Je bent in staat je volledig te openen voor vriendschap en liefde en je hoeft niet meer te “prikken”. Laatste fase van de voltooiing van volwassenheid.
 
Samenstelling
Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 40% v/v
 
Gebruik
Tenzij niet anders aangegeven gelden de volgende doseringen:
 
Neem van iedere stockbottle 3 druppels en voeg deze toe aan een met (bron) water gevuld 30ml. pipetflesje. Neem hiervan minimaal 6 keer per dag 4 druppels onder de tong. Bij de maaltijden innemen is een handig geheugensteuntje. De druppels kunnen ook door een hapje eten of een glas drinken gemengd worden (dieren, peuters, zieken). Ter conservering kunt u aan het 30ml. pipetflesje 1 theelepel cognac toevoegen. Als het pipetje je tong raakt komen er schimmels in het flesje. Niet doen dus.
of 
2 druppels van iedere remedie in een glas water en dit gedurende de dag drinken zolang als nodig.
of
Het flesje kunt u bij u dragen gedurende de dag
Voor de nacht kunt u het flesje ook onder uw hoofdkussen leggen of op het nachtkastje plaatsen
 

Fabrikant:
Star Remedies B.V.
Sloterweg 150
1171 CV
Badhoevedorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

 
 

Overige informatie over dit product

Merk
Star Remedies
SKU
951431
EAN
08717624991523
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95