Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Davitamon Spieren en botten (42tb)

42tb
Adviesprijs € 16.39 € 9.83
40% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Dit product is met zorg samengesteld voor mensen die actief en vitaal willen blijven. Naast magnesium bevat het ook calcium en vitamine D. In het lichaam werken deze drie voedingsstoffen vaak samen, zeker als het gaat om de spieren en de botten. Zo dragen magnesium, calcium en vitamine D samen bij aan het behoud van sterke spieren. En voor het behoud van sterke botten is niet alleen calcium belangrijk. Het mineraal magnesium en vitamine D spelen ook een belangrijke rol bij de botaanmaak

  • Geschikt voor vegetariërs
  • Lactosevrij, Gelatinevrij en Glutenvrij
  • Geen conserveermiddelen en aroma’s

Ingredienten:
Mineralen, Maltodextrine, vulstoffen: hydroxypropylmethylcellulose, vernette cellulosegom, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, kleurstof: calciumcarbonaat, glansmiddel: isomalt, vitamines, middellange keten triglyceriden

Gebruik:
Dagelijks 1 tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Overige informatie over dit product

Merk
Davitamon
SKU
898690
EAN
8710537707557
Inhoud
42tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95