Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Barnangen

Filteren
Prijs 1
Inhoud
8 artikelen

Barnängen

Ben jij al bekend met Barnängen? Al tientallen jaren is dit merk heel erg bekend in Zweden. Het merk biedt gebalanceerde huidverzorging aan. Trouwens, wist je dat Barnängen 'Het bloemenveld van de kinderen' betekent in het Zweeds?

Een relaxed gevoel onder de douche

De Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten van Barnängen doen aan het Zweedse landschap denken, aan licht, zee en bossen. Een unieke oase voor zeldzame en gevariëerde planten, kruiden en ingrediënten die de Zweden al eeuwen vertrouwen en gebruiken. Wat dacht je van de Barnängen Nordic Rituals Sauna Relax Shower & Bath gel? Ultiem ontspannen onder de douche. De douchegel bevat onder andere berkenextract. Haal de zomer in huis met Bärnangen Nordic Rituals Midsommar Glow & Bath Gel. Deze douchegel is geïnspireerd op het Scandinavische Midzomerfeest. Heerlijk met bloemenoliën zodat jij lekker kunt genieten onder de douche.

Barnängen: ook voor je huid!

Het assortiment van Barnängen stopt niet bij douchegels en douchecrèmes. Maak bijvoorbeeld kennis met Barnängen Nordic Care Body Balm Rescue. Cold Cream is een eeuwenoud, Zweeds schoonheidsrecept. Het geheim zit in de speciale samenstelling: een hydraterende emulsie, bewerkt met rozenwater, bijenwas en lipiden. Cold Cream was de eerste cosmetische emulsie ooit en is al duizenden jaren bekend om zijn verzorgende en beschermende werking. Cold Cream heeft een veel lichter gevoel op de huid in vergelijking met pure oliën. Klinkt waanzinnig, toch?! Op zoek naar een goede bodylotion? Stop dan met zoeken. De heerlijke Barnängen Nordic Care Bodylotion Nutritive hydrateert je huid optimaal. Ook in de bodylotion zit cold cream verwerkt. Ja, Barnängen denkt overal om!

Barnängen producten bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruim assortiment Barnängen producten. Kijk eens rustig rond in het ruime assortiment van dit populaire merk bij KoopjesDrogisterij. De producten van Barnängen bestel je gemakkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij.nl. En, nu bestelt is binnen drie werkdagen thuisbezorgd.