Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Huishoudelijk

Ontdek de ultieme oplossingen voor een brandschoon huis bij KoopjesDrogisterij. Van afwasmiddel tot natuurlijke schoonmaakmiddelen en insectenbestrijding, wij bieden een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke producten voor al je behoeften.

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Serie
1640 artikelen

Profiteer van afwasmiddel aanbiedingen bij KoopjesDrogisterij

Maak het afwassen een fluitje van een cent met ons assortiment afwasmiddelen. Van krachtige ontvetters tot zachte formules voor gevoelige handen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je vaat stralend schoon te krijgen. Ontdek onze diverse selectie afwasmiddelen van vertrouwde merken zoals Sun, Marcel’s Green Soap en Frosch, en geniet van een vlekkeloze afwaservaring.

Natuurlijke schoonmaakmiddelen: Schoonmaken op een duurzame manier

Kies voor een milieuvriendelijke aanpak van schoonmaken met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Onze selectie ecologische reinigers bevatten geen schadelijke chemicaliën en zijn veilig voor jou, je gezin en het milieu. Van allesreinigers en vloerreinigers tot glasreinigers en toiletreinigers, wij bieden een breed scala aan duurzame opties om je huis schoon en fris te houden. Ontdek de kracht van de natuur met merken zoals Ecover en Marcel's Green Soap.

Insectenbestrijding: Houd ongewenste gasten op afstand

Bescherm je huis tegen vervelende insecten met onze effectieve insectenbestrijdingsproducten. Van sprays en lokmiddelen tot vallen en elektrische verdelgers, wij hebben alles wat je nodig hebt om je huis vrij te houden van insectenplagen. Ontdek onze selectie van betrouwbare merken zoals HG en Roxasect en zeg gedag tegen muggen, vliegen, mieren en meer. Houd je huis comfortabel en insectenvrij met onze krachtige insectenbestrijdingsoplossingen.