Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Nivea

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Serie
403 artikelen

Nivea

Nivea is met meer dan 130 jaar ervaring een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging. Het begon allemaal toen dr. Isaac Lifschütz een nieuwe emulgator uitvond. Met de nieuwe emulgator kon water en olie op een stabiele manier binden. Apotheker dr. Oscar Troplowitz zag hierin mogelijkheden en ontwikkelde samen met dermatoloog prof. Paul Gerson Unna de 'moeder aller crèmes': Nivea.

Als uitvinder van de moderne huidverzorging is Nivea te vinden in miljoenen huishoudens. Bij de ontwikkeling van zijn producten staan de wensen en behoeften van jou voorop.

Producten van Nivea

We kennen Nivea van zijn bekende crème in een blauw blikje, maar vandaag de dag heeft Nivea veel meer producten in zijn assortiment! Een aantal van deze productgroepen zijn:

  • Crèmes
  • In 1911 bracht Nivea het eerste gezichtscrème uit. Inmiddels is het uitgebreid met varianten als: Nivea Men Crème speciaal voor mannen, Nivea Crème Tube dat in een handig tube komt, Nivea Soft pot Crème met een zachtere crème en Nivea Care Voedende Crème voor als je net dat extra verzorging wilt. Elk van deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor jouw behoefte.
  • Shampoo
  • Met 22 shampoos van Nivea bij KoopjesDrogisterij heb je precies de shampoo die bij jou (haartype) past. Nivea heeft naast shampoo voor haar ook een veel shampoos voor hem. Net als bij crèmes heeft ieder shampoo een ander functie. Voor een extra glans in je haar is Nivea Shampoo Diamond Gloss ideaal en om roos tegen te gaan heb je Nivea Men Shampoo Power Anti-roos.
  • Zonnebrand
  • Sinds de jaren '50 ontwikkeld en produceert Nivea zonnebrand. Wat begon met een oliespray is uitgegroeid tot verschillende soorten zonnebrand met SFP-vermeldingen. De verschillende SFP geven aan hoe goed het je huid beschermt tegen de zon. Hoe hoger de SFP-vermelding, hoe beter de bescherming tegen UV-b straling. Zo beschermt SFP50 zonnebrand als Nivea Sun Sensitive Face SPF50 je wat beter dan Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF30. Per persoon verschilt het wat voor SPF je nodig hebt, je huidskleur speelt hier een groot rol in.

Nivea bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Nivea bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben meer dan 500 artikelen van Nivea in ons assortiment! Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Nivea of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.