Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Roxasect

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
18 artikelen

Roxasect insectenbestrijding

Wanneer je last hebt van vervelend ongedierte dan wordt het tijd om Roxasect te bestellen. Roxasect biedt een ruim assortiment artikelen aan voor het bestrijden van ongedierte. Dit merk heeft al vele jaren ervaring met het bestrijden van ongedierte zowel buiten- als binnenhuis. Wanneer heb je last van welk ongedierte? Dat leggen we graag uit!

Dé bestrijder tegen ongedierte

Wanneer je last hebt van vervelend ongedierte dan wordt het tijd om Roxasect te bestellen. Roxasect biedt een ruim assortiment artikelen aan voor het bestrijden van ongedierte. Dit merk heeft al vele jaren ervaring met het bestrijden van ongedierte zowel buiten- als binnenhuis. Wanneer heb je last van welk ongedierte? Dat leggen we graag uit!

Ongedierte in de lente

De meeste mensen zijn dolblij als het weer lente is. De dagen worden langer en warmer. De zon breekt weer door en de lammetjes staan weer in de wei. De bloemetjes beginnen weer te bloeien en de bijtjes weer te zoemen. Naarmate de temperatuur stijgt, neemt ook de aanwezigheid van seizoens- en zomerinsecten toe. Roxasect heeft verschillende middelen om vliegen te vangen zoals de bekende stekker tegen muggen en de spuitbus tegen muggen. Ook mieren komen weer tevoorschijn in de lente. Die hou je liever buiten de deur! Zo kun je een mierenloktoren gebruiken of een minder agressief middel, de Roxasect mierenpoeder. Tot slot komen ook nog de motten tevoorschijn in de lente. Deze irritante insecten kunnen in je tapijt, stof of gordijn terecht komen. In dit geval kun je gemakkelijk een Roxasect mottenval neerzetten. Niet zo van de vallen? Gebruik dan de mottenballen, wat je kleding heel goed beschermt tegen motten. Oh ja, je hebt ook nog mottenpapier, wat wel voor drie maanden per vel werkt! Papier kan verschuiven, dus je kunt ook gaan voor een mottencassette. Deze cassette hang je gewoon op in je kledingkast.

Ongedierte in de zomer

Van de lente naar de zomer. We vinden het heerlijk. Lekker in het zonnetje liggen en bruin worden. Het warme weer brengt alleen wel nóg meer insecten met zich mee. Niet zo erg, maar voornamelijk insecten die je buiten je huis wilt houden. De zomer is dan ook het seizoen van de meeste insecten. De mieren en muggen vindt je uiteraard overal. Ook dikke muggen en bromvliegen heb je weer. Die heerlijke bzzzzz om je oren. Mis jij het al? Er komt nog veel meer gezoem bij in de zomer, namelijk van wespen. Wespen zijn gemakkelijk te weren met de Roxasect spuitbus tegen wespen.

Ongedierte in de herfst

Na de warme periode van de zomer komt de druilerige periode van de herfst. Regenachtig, windachtig en bruine bladeren. Die heerlijke boswandeling die je kunt maken als het even heeft geregen. Dan is het echt weer herfst. Insecten worden in dit jaargetijde iets minder actief. In oktober en november kun je dan wel weer last hebben van motten. Ook muizen zullen op zoek gaan naar een warmer plekje. En wat denk je? Dat warme plekje vinden ze vaak in je huis. Muizen zijn vervelend, omdat ze veel dingen kapot knagen. Daarom is het van belang om ze te vangen. Hoe dan? Want ze zijn ongelooflijk snel! Met de muizenlokdoos van Roxasect hoef je niet als een gek achter de muizen aan te vliegen. Je zet de lokdoos gewoon neer en vangt daarmee de muizen. Appeltje-eitje toch?

Ongedierte in de winter

Na de herfst komt de winter. Brrr, de temperaturen gaan weer flink naar beneden. Dat vinden de insecten om ons heen ook niet zo prettig. Slim als ze zijn zoeken ze naar een warm plekje waar ze de winter kunnen overleven. De meeste insecten zoeken dit plekje onder de grond, daar kan immers geen vorst komen. De winter is zo koud dat je ook bijna geen vliegen, mieren of muggen tegen komt. Zie je toch een vlieg? Dan is dat een dwars vliegje! Kruipende insecten, zoals zilvervisjes zijn veel meer bestand tegen een koude temperatuur. Die zul je dus vinden in de winter. Gelukkig heeft Roxasect echt overal een oplossing voor. Neem bijvoorbeeld de Roxasect zilvervisjesval. Ben je van de iets minder harde aanpak? Ga dan voor de Roxasect spuitbus tegen zilvervisjes. Daar spuit je die stomme zilvervisjes zo mee weg! Niet elk insect is dus weg. Zo kun je gemakkelijk muizen in huis halen, want daar is het lekker warm. Ook vlooien, die kleine, venijnige insecten, vind je nog in de winter. Zeker de larven van de vlo kunnen veel overleven.

Natuurlijk heb je ook het hele jaar door last van ongedierte. Het hele jaar door vind je vlooien, muizen en zilvervisjes. Gelukkig weet je nu heel goed wat je te doen staat!

Roxasect Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De betrouwbare verzorgingsproducten van Roxasect kun je vinden bij KoopjesDrogisterij. Wij hebben altijd een ruime voorraad en zorgen ervoor dat je bestelde producten snel in huis zijn. KoopjesDrogisterij staat bekend om haar service en snelheid, vele tevreden klanten gingen je voor!