Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Horizon

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
118 artikelen

Horizon

Horizon biedt een compleet assortiment aan biologische noten, zuidvruchten en zaden. Ze staan bekend om hun notenpasta's, noten en zuidvruchten. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Alle grondstoffen worden direct in het land van oorsprong ingekocht. Met de meeste boeren en verwerkers doet Horizon al jaren zaken. Alle noten, zuidvruchten en zaden van Horizon zijn voorzien van het Europees biologisch keurmerk.

Notenpasta's van Horizon

Horizon notenpasta's zijn gemaakt van biologische pinda's, noten en zaden. Er zijn 24 soorten. Alle soorten zijn verkrijgbaar in een verpakking van 350 g. Een aantal is ook verkrijgbaar in 175 g of 650 g. Het productieproces omvat de stappen roosteren, eventueel mengen, malen en afvullen. Bij de Horizon witte amandelpasta en witte cashewpasta vindt geen roosteren plaats.

Horizon noten & zuidvruchten

Horizon biedt een compleet assortiment biologische noten, zuidvruchten en zaden. Er zijn een veertigtal soorten, verkrijgbaar in verpakkingen van 50 g tot 1000 g. De Horizon biologische abrikozen, vijgen, rozijnen en hazelnoten zijn afkomstig van het Good Food project in Turkije. Horizon is één van de initiatiefnemers van de Good Food Foundation, een stichting die zich bezig houdt met het opzetten, stimuleren en beheren van biologische landbouw-projecten.

Horizon ahornsiroop

Vanwege zijn bijzondere smaak wordt ahornsiroop wel de koning der siropen genoemd. De ahornsiropen van Horizon smaken aangenaam zoet en zijn kenmerkend karamelachtig, met accenten van toffee en vanille. Het is een boeiende smaakbeleving, je moet het gewoon ervaren! De siropen zijn onderverdeelt in Grade A en C. Dit betekent dat de siropen uit Grade A licht tot medium van kleur zijn en de siropen uit Grade C amber tot donker van kleur zijn.

Horizon online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Horizon online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Horizon aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.