Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Biodermal

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Huidtype
Serie
82 artikelen

Biodermal

Al ruim 45 jaar is de basisgedachte van Biodermal dat elke huid haar eigen kracht heeft. Biodermal ondersteunt daarom de natuurlijke kracht van de huid en herstelt deze wanneer dat nodig is. Met een klein beetje hulp van de Biodermal producten kan jij iedere dag het beste uit jouw huid naar boven halen om zo de hele dag door te stralen.

Verzorging voor ieder huidtype

Ieder huidtype is anders en heeft een andere verzorging nodig. Daarom ontwikkelt Biodermal producten die aansluiten bij deze verschillende behoeften. Zo kies jij de producten die jouw huid helpen om gezond en mooi te blijven. De Biodermal Anti Age producten maken het voor verschillende leeftijdscategoriën mogelijk om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen en de huidconditie te verstevigen. Als je op zoek bent naar een crème om je te helpen de zichtbaarheid van littekens te verminderen, dan biedt de Biodermal Littekencrème misschien uitkomst. De crème helpt het littekenweefsel, dat soms pijnlijk of hard aan kan voelen, soepel en zacht te houden. Littekencrème ondersteunt de huid bij haar natuurlijk herstel en is geschikt voor de verzorging van zowel oude en nieuwe littekens als kleine littekentjes die ontstaan door puistjes. De Biodermal Face Wash verwijdert onzuiverheden op intensieve wijze, zonder de huid uit te drogen. De facewash is geschikt voor alle huidtypen, dermatologisch getest & pH huidneutraal.

P-CL-E

Biodermal staat natuurlijk bekend om de P-CL-E crème. P-CL-E is een rijke en voedende crème die zorgt voor een gezonde en stralende huid. Het product is speciaal ontwikkeld voor kleine huidproblemen en bovendien geschikt voor elk huidtype. P-CL-E crème kan als dag- en nacht verzorging worden gebruikt, maar natuurlijk ook op de momenten dat je huid wel wat extra's kan gebruiken.

Biodermal online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Er zijn verschillende producten van Biodermal te vinden bij KoopjesDrogisterij. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de producten van dit merk of een van de andere vele merken die aangeboden worden door KoopjesDrogisterij. Ook is het mogelijk om met verschillende betaalmethoden te betalen. Vele tevreden klanten gingen je voor bij KoopjesDrogisterij!