Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Marcel's Green Soap

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
Kleur
Geur
Type
91 artikelen

Welkom bij Koopjes Drogisterij! Wij bieden een breed scala aan drogisterijartikelen, waaronder natuurcosmetica, huidverzorging, maaltijdshakes, gezonde snacks, scheerschuim en verzorging voor dieren. Bij ons kun je ook terecht voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, zoals de productlijn van Marcel's Green Soap. Bij het schoonmaken is het belangrijk om niet alleen voor je eigen gezondheid te zorgen, maar ook voor het milieu. Met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kun je een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Ontdek onze producten en maak jouw dagelijkse schoonmaakroutine duurzamer!

De voordelen van het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten

Als je kiest voor milieuvriendelijke reinigingsproducten, draag je bij aan een beter milieu. Traditionele schoonmaakmiddelen bevatten vaak vluchtige oplosmiddelen, drijfgassen en glasreinigers die bijdragen aan luchtvervuiling. Door te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven, verminder je de impact op het milieu en draag je bij aan een schonere lucht en een gezondere leefomgeving. Bovendien zijn veel milieuvriendelijke reinigingsproducten gezonder voor jou en je gezin. Ze bevatten geen schadelijke stoffen die in de lucht komen bij het schoonmaken en die je kunt inademen. Kies daarom bewust en voorzie jouw huis van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van bijvoorbeeld Marcel's Green Soap.

Een overzicht van de productlijn van Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap heeft een uitgebreide productlijn met milieuvriendelijke reinigingsproducten. Zo biedt Marcel's Green Soap verschillende soorten allesreinigers aan, zoals lavendel & rozemarijn, sinaasappel & jasmijn en basilicum & vertivert gras. Deze allesreinigers zijn geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken en hebben stuk voor stuk een heerlijke geur. 

Daarnaast heeft Marcel's Green Soap een productlijn voor uiterlijke verzorging. Zo vind je bij ons verschillende producten voor onder de douche zoals shampoo met diverse geuren, zoals vanille & cherry blossom en argan & oudh. Deze shampoo is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens vegan. Dit geld ook voor de handzeep van Marcel’s Green Soap. 

Voor een fris en schoon toilet heeft Marcel's Green Soap ook toiletreinigers in het assortiment, zoals patchouli & cranberry en sinaasappel & jasmijn. Naast allesreinigers en toiletreinigers biedt Marcel's Green Soap ook handzeep aan in verschillende geuren en wasmiddelen, waaronder patchouli & cranberry en vanille & katoen. Kies bewust voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en kies voor Marcel's Green Soap.

Het belang van een juiste dosering en afvalverwerking

Het is belangrijk om te weten dat een juiste dosering van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bijdraagt aan de afbreekbaarheid ervan in het milieu en oppervlaktewater. Bij het gebruik van te veel schoonmaakmiddel kan het zijn dat niet alles wordt opgenomen door het oppervlak en het overtollige middel in het milieu terecht komt. Daarnaast is het van belang om restanten van agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, ammonia en gootsteenontstopper bij het restafval te gooien. Hierdoor voorkom je dat deze middelen in het milieu terechtkomen en schade aanrichten aan het milieu. Kies daarom bewust voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zorg dat je ze op de juiste manier doseert en weggooit.

Tips voor milieuvriendelijke schoonmaakgewoontes

Als je bewust bezig bent met het milieu, dan zijn er verschillende manieren om je schoonmaakgewoontes aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om niet teveel warm water te gebruiken tijdens het schoonmaken. Ook is het belangrijk om schoonmaakmiddelen goed te doseren en producten met vluchtige organische stoffen te vermijden. Kies bewust voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, zoals de productlijn van Marcel's Green Soap. In de keuken zijn speciale schoonmaakmiddelen meestal niet nodig; het werkvlak kan na gebruik snel worden schoongemaakt met water. Afwassen met de hand is meestal beter voor het milieu dan de vaat in de vaatwasser te doen. Kortom, door bewust om te gaan met schoonmaakmiddelen en -gewoontes draag je bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Kies daarom voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten van Marcel's Green Soap en maak het verschil voor het milieu.