Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Vitakruid

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Doelgroep
Type
Serie
171 artikelen

Vitakruid

Wanneer je graag wat extra energie wil op een verantwoorde wijze dan zit je helemaal goed bij Vitakruid. Dit merk heeft een brede collectie aan producten die er voor zorgen dat jouw gezondheid optimaal wordt gestimuleerd. Een team van specialisten houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten waar nodig. De prijs-kwaliteitverhouding van de Vitakruid producten is dan ook zeer goed. De voedingssupplementen van dit merk zorgen ervoor dat je vitaal blijft en gezond. Vitakruid werkt samen met reumatologen, natuurartsen, orthomoleculaire therapeuten en fysiotherapeuten. Deze nauwe samenwerking komt de producten ten goede. Wij timmeren al zo'n 10 jaar aan de weg op het gebied van hoge kwaliteit gezondheidsproducten. Een greep uit de ruime selectie van Vitakruid: Atrimove, D-Mannose 500 en Feminosan.

Voor elk gezondheidsdoel

Of je nu een voedingssupplement zoekt wat ondersteuning biedt voor hart en bloedvaten, botten en gewrichten, nachtrust en gemoedstoestand of voor een goede stoelgang en spijsvertering: Vitakruid heeft het. Elk supplement is zorgvuldig samengesteld door een team van specialisten waardoor jij de juiste vitaminen en mineralen binnen krijgt om jou te ondersteunen in je gezondheidsdoel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Rhodiola extract 500 mg wanneer je in een periode vol spanning zit. Rhodiola verbetert de gemoedstoestand, helpt tegen vermoeidheid en hoofdpijn, veroorzaakt door spanning en heeft een gunstig effect bij slaapproblemen. Of kijk eens bij Ribes Nigrum tinctuur, ook wel de zwarte bes genoemd. Dit product wordt gebruikt als veelzijdig nutriënt in het lichaam en bevat veel bijzondere stoffen die een goede invloed hebben op je gezondheid. Je kunt het o.a. gebruiken voor soepele spieren en gewrichten, als krachtige antioxidant en als ondersteuning voor een goede nierfunctie en urinewegen.

Multi dag & nacht

Een vrouw die zwanger is of wil worden heeft natuurlijk andere vitaminen en minderalen nodig dan bijvoorbeeld een volwassen man. Vitakruid houdt rekening met het bioritme van verschillende doelgroepen. Hier passen zij de formules van hun multivitaminen op aan waardoor je altijd de juiste voedingssupplementen kunt kiezen, afgestemd op jouw behoeften. Denk hierbij aan multi dag & nacht vrouw, multi dag & nacht man of multi dag & nacht mama. Zo ben je er zeker van dat jij de juiste ingrediënten binnen krijgt waardoor je overdag voldoende energie hebt om te doen wat je moet doen en je lichaam 's nachts op de beste manier ondersteund wordt in zijn herstel.

Baby en kind

Vitakruid denkt ook aan de kleintjes onder ons. Ze bieden speciale multivitaminen aan voor baby en kind tussen 1 en 12 jaar, namelijk Multi Dag & Nacht Junior. Overdag heeft je kind vooral behoefte aan energie en een goed concentratievermogen. Multi Dag biedt een steuntje in de rug omdat het bomvol o.a. vitamine B1, B6, B12 en vitamine C zit. Na een lange dag heeft je kind vooral ondersteuning nodig in het herstel en hiervoor is Multi Nacht ontwikkeld. Dit supplement bevat o.a. vitamine A wat belangrijk is voor gezichtsvermogen, huid en weerstand. Daarnaast bevat het product vitamine D wat goed is het skelet van de kleine, het gebit, de spieren en de opname van calcium. Daarnaast bevat Multi Nacht ook omega-3 uit algen waardoor je geen aanvullende producten hoeft te kopen om je kind te ondersteunen in zijn of haar visuele ontwikkeling. Zo weet je zeker dat jouw kind optimaal geholpen wordt met vitaminen, mineralen en omega's; natuurlijk afgestemd op het bioritme van jouw kleine.

Vitakruid online bestellen bij de KoopjesDrogisterij

De kwalitatief goede gezondheidsproducten en voedingssupplementen van Vitakruid kunt u eenvoudig en overzichtelijk bestellen bij de Koopjesdrogisterij. De bestelde producten worden altijd binnen de afgesproken termijn bij u thuisbezorgd.