Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Dettol

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geur
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Serie
51 artikelen

Dettol

Passie voor het beschermen van gezondheid

Dettol is meer dan 80 jaar geleden gelanceerd en is sindsdien toonaangevend op het gebied van hygiëne. Dettol helpt om door een betere hygiëne de gezondheid van gezinnen wereldwijd te beschermen.

Dettol gaat elk jaar op bezoek bij scholen, om kinderen voor te lichten over het belang van handen wassen om gezond te blijven. Elk jaar ontvangen nieuwe moeders wereldwijd een gratis starterkit van ze, met informatie over producten en hygiëne om hen te helpen hun baby's te beschermen. Dat is toch fantastisch!

Reinig alles met Dettol!

Dettol heeft alles wat je maar nodig hebt om je hele huis schoon te maken. Neem bijvoorbeeld een Dettol allesreiniger. Deze allesreiniger maakt je huis perfect schoon en laat ook nog eens een frisse geur achter. Verwijdert moeiteloos harde vlekken, bijvoorbeeld aangebrand vuil. Badkamer schoonmaken? Ook dat kan met Dettol badkamer anti-kalk spray! Schoon, hygiënisch en fris. Dettol is van alle markten thuis, want ook handzeep is geen probleem! Maar, eigenlijk kennen we Dettol allemaal van de hygiënische schoonmaakdoekjes, waar Dettol ooit ook mee begon. Tegenwoordig kun je je hele huis superhygiënisch maken met alle producten van Dettol!

Dettol Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende schoonmaakproducten van Dettol zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Dettol producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!