Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Modifast

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
Opties
Serie
45 artikelen

Modifast

De producten van Modifast zijn de meest populaire afslankproducten op dit moment. Werk gericht aan je gewicht! Lekker en toch gezond. Bekijk het ruime assortiment aan Modifast producten. Meer lezen…

Modifast

Wanneer je al een tijdje kampt met onzekerheid over je gewicht en je graag aan de slag wil met je gewicht, dan kun je dit het beste op een gezonde en verantwoorde manier doen. De producten van Modifast kunnen je daarbij helpen. Het zijn met stipt de meest populaire afslankproducten die bijdragen aan gewichtsverlies. Wil je bijvoorbeeld een eiwitrijkdieet volgen? Lees dan eens onze blog over een eiwitrijkdieet, hier staan hele goede tips in!

Modifast Intensive

De producten van Modifast zijn onderverdeeld in verschillende lijnen die ieder op een andere manier ondersteunen bij het afvallen. De Intensive lijn helpt je doeltreffend af te vallen. Je vervangt een bepaalde periode je maaltijden door een milkshake, pudding of door een 7 dagen dieetbox en bouwt daarna weer langzaam op naar gewone maaltijden. Maar, wel op een manier dat je een gezonde, nieuwe leefstijl ontwikkeld en het kan blijven volhouden. De lijn bestaat uit milkshakes, puddings en maaltijddranken, maar er zijn ook soepen en pasta's.

Modifast Protein Shape

De Protein Shape lijn bevat een groot assortiment aan lekkere én gezonde producten die veel eiwitten bevatten! Deze eiwitten nemen het hongergevoel weg en zorgen ervoor dat je spieren in tact blijven. Het is de ideale lijn om in shape te blijven. Modifast helpt je om in shape te komen en te blijven en richt zich niet enkel op afvallen, maar ook op fit blijven. De producten uit de Protein Shape lijn bevatten een hoop eiwitten en zitten erg laag in koolhydraten. Dit is de ideale combinatie tijdens het afvalproces. Het geeft je lichaam een boost, houd je fit én geeft energie! De Protein Shape lijn bevat lekkere milkshakes, puddings en bars die zorgen voor de perfecte ondersteuning tijdens het sporten en afvallen. Op deze manier heb je gedurende de dag verschillende producten in huis die je met een gerust hart kunt eten!

Dé expert op het gebied van afslanken

Bij afvallen is het heel belangrijk om de gezonde balans te vinden tussen de juiste voeding en goede ondersteuning, Modifast is dé expert op dit gebied! De shakes zijn de ideale maaltijdvervangers. Ze zijn er in verschillende smaken zoals aardbei, banaan, vanille en chocolade. De eiwitrijke shakes zijn koolhydraatarm en passen perfect in een gezond dieet. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een pudding, kun je de vanille of chocoladepudding proberen; hoog in eiwitten en zijn ook koolhydraatarm! Lekker om de dag mee te beginnen of als tussendoortje.

Het Modifast maaltijdplan

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het gebruik van de Modifast producten? Bekijk dan eens het maaltijdplan. Je kunt de verschillende producten gebruiken voor het afvallen. In de twee maaltijdplannen wordt het je allemaal uitgelegd!

Modifast online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Super resultaten gehaald? Dat willen we samen met je vieren! Stuur een foto naar info@koopjesdrogisterij.nl en wij juichen je toe! Bekijk het ruime assortiment aan Modifast producten. Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Modifast of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.