Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Roter

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Type
Geschikt vanaf
Serie
31 artikelen

Roter

Het merk Roter ken je natuurlijk van de gele Vitamine C tabletten, bij KoopjesDrogisterij shop je een ruim assortiment aan Roter producten. Roter biedt middelen om de gezondheid te ondersteunen, deze producten bestaan uit supplementen, vitaminen, producten tegen griep/koorts en ondersteunde middelen voor de blaas. Heb je vragen over de producten van Roter? Neem gerust contact met op met onze gediplomeerde drogist via onze website, klantenservice of sociale media.

Hoe het allemaal begon

Roter komt van de samenvoeging van het apothekersechtpaar Rolf von den Baumen en Grietje Terwisscha van Scheltinga. In 1937 plaatste de 35 jarige Friese vertegenwoordiger in oliën en vetten Rolf von den Baumen een ongewone advertentie in De Maasbode: “Wie helpt mij af van een maagzweer zonder operatie?” Hij kreeg een groot aantal reacties, die hem allemaal naar dezelfde drogist verwezen. “Ze komen uit Amerika”, sprak deze geruststellend, toen hij wat tabletjes overhandigde. Binnen zes weken was hij van zijn maagzweer af. Rolf kocht dan ook zelf dit product in. Hier moesten meer mensen gebruik van maken! En zo begon het merk Roter met zijn succes.

Vitamines waar iedereen van houdt

Roter ken je waarschijnlijk van allerlei soorten vitamines die ze aanbieden. De bekendste is misschien wel de Roter vitamine C. Vergis je niet, Roter heeft verschillende soorten Vitamine C's. Speciaal gericht op verschillende kwaaltjes. Zo heb je Roter Cranberry Vitamine C. Vitamine C met wat extra's, heerlijk! Deze vitamine C met cranberry draagt bij aan het onderhoud en gzondheid van de lagere urinewegen. Geen last van urinewegen maar wel van vermoeidheid? Ga dan voor Roter Vitamine C 1000 mg Pro Boost. Dit geeft je extra energie bij vermoeidheid. Gewoon, doodnormaal op zoek naar extra weerstand? Je raad het antwoord al: Roter heeft het! Ga dan voor de Roter Vitamine C weerstand.

Roter bij pijn en koorts

Roter stopt niet bij alleen vitamines. Ze hebben ook een breed assortiment in paracetamol, Omdat, zoals we gewend zijn van Roter, Roter om alles denkt is er ook paracetamol voor kinderen. Lekker met een banaansmaakje! Dat is natuurlijk nog niet alles. Roter heeft ook Paracof, iets wat veel op paracetamol lijkt maar mét coffeïne. Werkt paracetamol voor jou nooit? Probeer dan eens Roter APC.

Roter Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Roter zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Roter producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!