Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Gerlinéa

Filteren
Prijs 1
Inhoud
53 artikelen

Maak kennis met Gerlinea

Of je nu een paar kilootjes kwijt wil of jouw ideale gewicht wil behouden, met Gerlinéa kan dat lekker verantwoord, op jouw manier! In België is het niet voor niets al jaren beproefd en heel populair. Het uitgebreide Gerlinéa assortiment heeft niet alleen heerlijke shakes, repen, drankjes, maar ook voedingssupplementen die de slanke lijn zoeken en behouden.

Waar staat Gerlinéa voor?

Iedereen gaat op een andere manier met gewichtsproblemen om. Niet iedereen valt op dezelfde manier af en we hebben allemaal eigen doelstellingen. Gerlinéa stelt verschillende oplossingen voor, die stuk voor stuk aan een specifiek probleem zijn aangepast. Naast maaltijdvervangers probeert Gerlinéa je ook te begeleiden met allerhande tips en adviezen, voorstellen voor dagschema's, programma's. Kijk hiervoor op de website van gerlinea.

Hallo, Léa

Léa, van Gerlinéa, helpt jou met afslanken. Een gezonde levensstijl nastreven is belangrijk. Die gezonde levensstijl begint bij gevarieerde, evenwichtige voeding. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. Een geslaagd dieet bestaat uit de ideale balans tussen energie-inname en energieverbruik is het belangrijk om hier ook voldoende aandacht aan te besteden. In de gezondheidsgids van Gerlinéa vind je een aantal oefeningen om voldoende te bewegen. Superhandig, toch?

Wat zijn maaltijdvervangers?

De benaming zegt het eigenlijk zelf, het zijn simpelweg producten die je volledige maaltijd vervangen. De Gerlinéa maaltijdvervangers zijn op zo'n manier samengesteld dat ze jouw lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines & mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Deze ideale mix zorgt ervoor dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, terwijl je energie-inname beperkt blijft! Zo heb je heerlijke puddinkjes, maaltijden, repen en drinkmaaltijden van Gerlinéa. Voor ieder wat wils!

Carb reduced lijn

Gerlinéa Carb Reduced High Protein past perfect in jouw gezonde en actieve lifestyle. De naam zegt het al, deze lijn zit boordevol eiwitten en vezels, maar is beperkt in het aantal koolhydraten. In combinatie met het handige meeneemformaat én heerlijke smaakcombinaties met chocolade, wordt dit vast jouw nieuwe, favoriete tussendoortje. Wat dacht je van een heerlijke bananenreep, framboos/chocoladereep, chocoladereep, karamelreep of een heerlijk vanilledrankje? Daar kun je toch geen nee tegen zeggen?

Gerlinéa online kopen bij KoopjesDrogisterij

Gerlinéa is dus voor iedereen die wil afslanken. Het merk is zeer populair in België en maakt nu ook een grote sprong in Nederland. De producten van Gerlinéa zijn gezond en zorgen voor een goede balans in je eetpatroon. Voldoende bewegen blijft natuurlijk belangrijk! Bestel je favoriete Gerlinéa producten nu bij KoopjesDrogisterij. Nu besteld is binnen drie werkdagen in huis.