Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Schulp

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
39 artikelen

Schulp

Kennis van fruit

160 jaar terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. Inmiddels 5 generaties lang gaat de liefde voor het fruit over van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp bekend om puur fruit. Inmiddels worden de sappen door heel Nederland verkocht.

Bij Schulp worden uitsluitend Hollandse appels en peren verwerkt. Het merendeel van deze appels en peren wordt verkregen bij fruittelers uit de eigen regio (Groene Hart). Voor de dubbelsappen wordt bovendien zoveel mogelijk gebruik gemaakt van fruit afkomstig uit Nederland (bijvoorbeeld aardbeien uit de Betuwe). Op deze manier legt het fruit niet een onnodig lange weg af en worden fruittelers uit eigen land ondersteunt.

Het fruitige assortiment

De Schulp Krachtsap Vlierbes Puur Bio bestaat voor 100% uit biologisch vlierbessensap. Als je voorkeur uitgaat naar een heerlijke mix van appels en peren, dan is Schulp Appel & Perensap Biologisch Demeter een heerlijk sapje! Het sap bestaat voor 60% uit Hollandse appels en 40% Hollandse peren. Voor de echte liefhebbers van Schulp sappen, zijn er saptappen. Hiermee haal je vijf liter van je favoriete sap in huis. Als je geen keuze kunt maken tussen alle sappen óf als je op zoek bent naar een fruitig cadeau, zal je blij worden van het Biologische Rondje Van Schulp. Deze set bevat zeven heerlijke sapjes én een origineel Schulp sapglas!

Schulp online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor de heerlijke sappen van Schulp. Ben jij een echte Schulp fan? Heb jij al verschillende producten van dit merk in huis en heb je een leuke tip voor ons? Deel dit dan met ons via info@koopjesdrogisterij.nl. Vele tevreden klanten gingen je voor bij KoopjesDrogisterij!