Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Isostar

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
Kleur
Geur
Type
37 artikelen

Begin je training goed met Isostar!

Met de sportvoeding van Isostar begin je elke training direct goed! Je presteert op het juiste moment en herstelt sneller na stevige inspanning. Isostar is dé expert op gebied van sportvoeding en dat merk je! Isostar biedt heerlijke repen eiwitrijke drinkmixen aan. Ideaal voor tijdens en ná het sporten.

Isostar Sportvoeding

Met de sportvoeding van Isostar begin je elke training direct goed! Je presteert op het juiste moment en herstelt sneller na stevige inspanning. Isostar is dé expert op gebied van sportvoeding en dat merk je! Al sinds 1977 maken zij voeding die speciaal gericht is op de voedingsbehoeften van iedere sporter. Het assortiment van Isostar is behoorlijk ruim, het begint met verschillende producten aan dranken die zowel in vloeibare vorm als in poedervorm verkrijgbaar zijn. Deze dranken zijn ideaal om tijdens en na stevige inspanning snel je hydratatie weer op pijl te krijgen!

Handig voor onderweg!

Isostar heeft ook een hoop repen, gels en tabletten in verschillende smaken en soorten in het assortiment. De gelletjes passen achter in je fietsshirt of in dat kleine zakje van je hardloopbroek. Want met de honger zul je je training moeten staken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na een intensieve hardloop- of skeelersessie kun je genieten van een eiwitrijke snack, deze vult niet alleen de maag maar het draagt ook bij aan een spoedig herstel! Dit komt door het hoge percentage eiwitten (25%) dat in de reep verwerkt zit. Deze smakelijke reep is makkelijk mee te nemen naar de sportschool of andere sportieve activiteiten.

Jouw sportvoeding

Isostar is een echte expert in sportvoeding en begrijpt de behoeften van atleten op ieder niveau. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor een goede ondersteuning tijdens de training zodat je optimaal kunt presteren. Isostar denkt ook goed aan je herstel en heeft om deze reden verschillende recovery producten in het assortiment. Deze dragen bij aan een sneller herstel van je lichaam na een intensieve training.

Welke voeding neem jij na een zware inspanning?

Een Recovery Bar met veel eiwitten zorgt voor een snel herstel van de spieren na een intensieve training of wedstrijd. De Reload Sport Bar van Isostar is dan erg handig! De reep bevat 25 gram eiwitten en is makkelijk mee te nemen.

De koolhydraten in de reep zorgen met name voor het herstel van je de verloren energie. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Of je nu een fanatieke hardloper bent of liever buiten lekker op de mountainbike zit, Isostar heeft de juiste sportvoeding voor jou. Zo heb je de typische endurance en High Energy producten die ideaal zijn voor de duursport fanatiekelingen. Ben je op zoek naar een drankje wat bijdraagt aan snelle hydratatie van je lichaam voor of na het sporten of tijdens warm weer? Probeer dan Hydrate & Perform, uiteraard verkrijgbaar in verschillende smaken! Isostar is vooral bekend bij hardlopers en andere buitensporters, maar Isostar is er zeker ook voor de echte krachttraining fans onder ons.

Isostar online kopen bij KoopjesDrogisterij

Dus ben je nu helemaal geen duursporter, maar meer die krachttrainer met spierenbundels, die sporter met dat super sixpack? Kies dan na je workout voor de Isostar High Protein lijn. Deze snacks bevatten veel eiwitten, dit draagt bij aan een sneller herstel en behoud van je spieren. De repen bevatten koolhydraten en zorgen voor een ware energieboost in het krachthonk! Vele reviews laten zien dat Isostar wordt gewaardeerd! Ontdek het nu zelf en koop Isostar in de webshop!