Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Healthypharm

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geschikt vanaf
60 artikelen

Healthypharm

Betrouwbaar en toonaangevend. Daar streeft Healthypharm naar. Het leveren van producten van topkwaliteit staat hoog in het vaandel van het bedrijf. Healthypharm richt zich op generieke zelfzorgproducten. Voor een breed assortiment aan hoogwaardige zelfzorgmiddelen staat het merk Healthypharm voor je klaar.

Producten van Healthypharm

Het assortiment van Healthypharm bestaat onder andere uit pijnstillende- en verkoudheid gerelateerde producten. Healthypharms brede scala aan zelfzorggeneesmiddelen kan met van alles jou tot dienst zijn voor een goede prijs en premium kwaliteit.

Pijnstillers

Healthypharm heeft verschillende pijnstillers zoals:

  • Paracetamol
  • Paracetamol is een van de meest bekende pijnstillers. De paracetamol van Healthypharm komt voor in tablet-, poeder- en zetpil vorm. Voor de zetpil is ook een kindervariant, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 maanden tot 1 jaar.
  • Ibuprofen
  • Ibuprofen valt onder de sterke pijnstillers. Healthypharm heeft ibuprofen in de vorm van een tablet, capsule en gel. De laatste heeft het voordeel dat het vergeleken met de capsule en tablet het pijnstillend effect sneller optreedt!
  • Diclofenac
  • Diclofenac valt net als ibuprofen onder de sterke pijnstillers. Het werkt snel en de werking houdt van 12 tot 24 aan. Diclofenac van Healthypharm is te verkrijgen in gelvorm. Omdat het een redelijk sterke pijnstiller is, raden we het aan dat je je huisarts raadpleegt, voordat je diclofenac gaat gebruiken.

Verkoudheid

Om vrijer te ademen door de neus heb je bij Healthypharm een ruime keuze uit neussprays. Naast producten op basis van Xylometazoline kan je ook voor een natuurlijke oplossing gaan zoals neusspray met zeezout of eucalyptus.

Healthypharm heeft 6 verschillende soorten neussprays. Naast de normale Healthypharm Neusspray Xylometazoline is er een baby-, kinder- en menthol variant. Als je liever neusspray hebt met een natuurlijk hoofdingrediënt zijn Healthypharm Neusspray Eucalyptus en Healthypharm Zeezout Neusspray een prima alternatief!

Healthypharm bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Healthypharm bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben 56 artikelen van Healthypharm in ons assortiment! Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Healthypharm of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.