Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Vitals

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Doelgroep
Type
Huidtype
Serie
140 artikelen

Vitals zorgt voor je gezondheid! 

Dit merk levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt. Meer lezen…

Vitals Elke Dag

Vitals Microbiol

Vitals Vitaminen

Vitals Aminozuren

Vitals voor een gezond en fit gevoel!

De supplementen van Vitals dragen bij aan een gezond en fit gevoel. Ze leveren de nodige bouwstoffen en mineralen die je lichaam hard nodig heeft om de dag goed en gezond door te komen. Vitals ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen. Deze zorgen ervoor dat je voldoende gezonde stoffen binnenkrijgt op het moment dat het niet lukt om volgens de Schijf van Vijf te eten. De gevarieerde samenstelling van Vitals supplementen kunnen bijdragen een fitter en gezonder gevoel omdat de ingrediënten van deze supplementen centraal staan.

De hoogwaardige voedingssupplementen van Vitals

Voedingssupplementen leveren van een constante hoge kwaliteit is geen vanzelfsprekendheid. Dit vereist voortdurende waakzaamheid en een strenge controle op (bestaande en nieuwe) leveranciers en grondstoffen. Om deze reden beschikken ze bij Vitals over een sterk bezette kwaliteitsafdeling die dag in dag uit zeker maakt dat elk product dat naar u gaat, het kwaliteitsmerk Vitals mag dragen. Dit begint met het traject van productontwikkeling. Ze zijn altijd op zoek naar hoogwaardige en innovatieve grondstoffen met een degelijke wetenschappelijke onderbouwing (het liefst op basis van studies met de betreffende grondstof). Nadat gecontroleerd is of de grondstof en de leverancier aan hun strenge kwaliteitseisen voldoen wordt definitief besloten om een bepaald product in het assortiment op te nemen.

Alle bouwstenen voor je lichaam

Het ruime assortiment van Vitals bevat mineralen, vitaminen en multivitaminen. Vitals vitaminen leveren een belangrijke dagelijkse bijdrage aan je energielevel en je weerstand. Door het innemen van een dagelijkse dosis zorg je ervoor dat je er goed tegen aan kunt gaan op werk, school of tijdens het sporten.

Vitals Microbiol is een voedingssupplement die het maagdarmkanaal in goede conditie houdt. De verpakkingen worden gekenmerkt door het donkere violet glas. Dit glas wordt speciaal vervaardigd zodat de Microbiol producten over de lange termijn niks aan kracht verliezen. Bovendien zit er in de verpakking een zakje dat vocht absorberend is, hierdoor wordt de verpakking luchtdicht afgesloten.

Aminozuren zijn essentiële bouwstoffen voor alle leeftijden! Ze zijn zeer belangrijk voor een goed stofwisselingsproces. Vitals aminozuren zorgen ervoor dat er een ideale opslag en vervoer van voedingsstoffen in het lichaam plaatsvindt. Je moet hierbij denken aan voedingstoffen zoals vetten, koolhydraten, water, proteïnen, vitaminen en mineralen. Aminozuren zorgen ervoor dat je een verminderde kans hebt op vervelende ziekten zoals: slaapstoornissen, diabetes, te hoge cholesterol, artrose en erectiestoornissen.

Biologisch gecertificeerd

Vitals levert circa 20 biologisch gecertificeerde voedingssupplementen. Skal Bio Controle ziet erop toe dat dit op de juiste manier gebeurt en dat de geleverde producten aan alle geldende eisen voldoen op het gebied van biologische teelt, import en verwerking. Alle biologische producten mogen daarom het Skal-keurmerk dragen.

Vitals Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij Koopjesdrogisterij kun je terecht voor een ruime selectie Vitals producten. Je hoeft maar even te zoeken wat je precies wilt en nodig hebt en deze producten toe te voegen aan het winkelmandje. Vervolgens hoef je alleen nog maar te bestellen en te betalen. Je hebt je bestelde product al snel in huis dankzij Koopjesdrogisterij. Ben jij nu een echte Vitals fan? Heb jij al verschillende producten van dit merk in huis en heb je een leuke tip voor ons? Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.