Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vapona

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
13 artikelen

Vapona

Vapona haar missie is om jou te helpen een insectenvrij leven te leiden. Dit doen ze door een volledig assortiment van insectenbestrijdingsoplossingen aan te bieden waarop je kan vertrouwen dankzij een team van toonaangevende experts. De producten van Vapona hebben bewezen effectiviteit, een snelle werking en geven langdurige bescherming. Je vindt hier alles tegen muggen, (fruit)vliegen, mieren, spinnen, teken, zilvervisjes en motten.

Vapona vliegende insecten

Ben je wel klaar met al dat gezoem in je huis? Vapona heeft veel effectieve producten tegen vliegende insecten. Bijvoorbeeld de Vliegende insectenspray en de Vliegenvangers. Voor een minder opvallende verschijning is er de Anti-mugstekker. Deze stekkers hebben een constante effectiviteit en bestrijdt insecten uit jouw huis. Met de navullingen kom je gemakkelijk de zomer door zonder irritant gezoem en muggenbulten. Tegen fruitvliegjes is er de gifvrije fruitvliegjesval.

Vapona kruipende insecten

Mieren in je huis of slakken op je terras: daar zit niemand op te wachten. Met de producten van Vapona kan je kruipende insecten gemakkelijk bestrijden. Met de Mierenloktoren worden mieren aangetrokken en zal binnen 4 weken 90% van de kolonie verwijderd zijn. Met de Mierenlokdoos zullen de mieren de insecticide meenemen naar hun mierenhoop en hiermee verspreiden over de kolonie. Ook tegen zilvervisjes, slakken en voedselmotten heeft Vapona dé producten.

Vapona online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Vapona. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Vapona of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.