Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vapona Mierenlokdoos Dubbel (2st)

2st
Adviesprijs € 6.49 € 3.55
45% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vapona Dubbele Mierenlokdoos bevat twee verschillende lokstoffen om zo het maximaal aantal mieren aan te trekken. De mieren nemen het insecticide mee naar het nest waardoor de hele kolonie getroffen wordt.

Kenmerken

  • Effectief tegen mieren
  • Insecticide die het nest uitschakelt
  • Stopt de mierenplaag
  • Bevat twee verschillende lokstoffen
  • Makkelijk in gebruik

Product

De Vapona Dubbele mierenlokdoos is een effectieve oplossing om een einde te maken aan het mierenprobleem in huis. Naarmate mieren zich ontwikkelen, veranderen hun voedingsbehoeften, maar deze speciaal samengestelde Vapona mierenval gebruikt een dubbele voedingsstof om mieren te lokken, ongeacht in welk stadium ze zich bevinden en biedt een totale oplossing om zowel verdwaalde mieren als mieren in het nest te raken in alle stadia van hun levenscyclus. De mieren keren terug naar de kolonie met het speciaal samengestelde pesticide, stoppen de mierenhoop bij de bron en verwijderen de hele kolonie uit je huis. Deze gebruiksvriendelijke mierenval is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis en biedt snelle en effectieve verlichting van mierenplagen.

Gebruik

Zoek het geribbelde lipje op de mierenlokdoos. Beweeg het geribbelde lipje op en neer tot deze afbreekt. Gooi het lipje weg zodra deze van de mierenlokdoos is verwijderd. Plaats het lokstation (beschut tegen regen) op een vlak oppervlak dichtbij het nest, waar aanwijzingen zijn van mierensporen. Gebruik een of twee lokstations per 10 m². De lokstations niet verplaatsen gedurende minstens één week na het plaatsen. Na 4 weken zou het verdwijnen van de mieren opgemerkt moeten worden. Vervang het lokstation elke drie maanden of wanneer het lokstation leeg is.

Dit product is voor de bestrijding van volwassen mieren binnen en buiten (in en rond gebouwen). Mierenlokdozen zijn gebruiksklare dubbele lokstations, *Effectief tegen lasius niger, zwarte mieren, adulten. Breed publiek (niet-professioneel). - Stabiel gedurende 33 maanden onder omgevingscondities van opslag in polystyreen mierenlokstations.

1. Beweeg het geribbelde lipje op
2. De mieren nemen het gif van de lokdoos mee naar het nest.
3. Ze besmetten de kolonie en verminderen deze met 90% binnen 4 weken.

Overige informatie over dit product

Merk
Vapona
SKU
DW0203
EAN
5410091767808
Inhoud
2st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95