Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Roxasect Mierenloktoren (2st)

2st
Adviesprijs € 4.89 € 2.99
39% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Mierenloktoren

Doodt Mieren en hun nest. Effectief binnen 21-28 dagen.

Ben jij helemaal klaar met die ongewenste mieren in huis, op het terras of balkon? Roxasect Mierenloktoren laten die vervelende mieren snel verdwijnen! Om de mierenplaag te bestrijden is het noodzakelijk dat het mierennest wordt vernietigd. Andere producten, zonder lokaas, doden alleen de mieren die in aanraking zijn geweest met het middel. De Mierenloktoren van Roxasect zorgt ervoor dat de mieren het middel met actieve stof mee terug nemen naar hun mierennest waar ze dit delen met andere mieren, larven en de koningin. Zo wordt de hele mierenkolonie vernietigd.

De voordelen van Roxasect Mierenloktoren:

  • Doodt mieren en hun nest binnen 21
  • 28 dagen
  • Doodt ook larven en de koningin
  • Direct klaar voor gebruik

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Plaats de mierenloktoren op een vlakke ondergrond vlakbij het mierennest, mierenlooppaden of waar de mieren de kamer binnenkomen. Plaats op een droge plek. Activeer de loktoren door stevig met de vinger te drukken op het Roxasect logo in het midden van de mierenloktoren tot er een klik hoorbaar is. Plaats het product niet in direct zonlicht of in nabijheid van andere warmtebronnen (bijvoorbeeld onder de verwarming). Het product niet opnieuw gebruiken of recyclen. Gebruik 1 tot 2 mierenloktorens per kamer, niet meer dan 1 loktoren per 8m2. In geval van verminderde werkzaamheid of verdenking van resistentieontwikkeling moet het gebruik van dit middel worden gestaakt. De gebruiker wordt geadviseerd om een professionele plaagdierbestrijder te raadplegen. Werkzame stof: 1-R-Transfenothrin 0,1% w/w (1g/kg)


Overige informatie over dit product

Merk
Roxasect
SKU
833499
EAN
8711744033750
Inhoud
2st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95