Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vapona Anti mieren poeder (150g)

150g
Adviesprijs € 6.99 € 5.77
17% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vapona anti-mierenpoeder - Biocide NL-0018424-4000 - PT18

Voor de bestrijding van mieren - niet voor de bestrijding en beheersing van tropische mieren

- bestrijdt mieren

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Als het product niet volgens de aanwijzingen op het etiket wordt gebruikt, kunnen insecten resistent worden (waardoor het product na verloop van tijd minder goed werkt). Neem contact op met een professionele ongediertebestrijder als de plaag aanhoudt. Het product dient dusdanig te worden aangebracht dat kinderen, huisdieren, voedsel of voer niet met het product in aanraking kunnen komen. Breng het product niet aan onder of vlak bij eetbare planten, of op plaatsen waar eetbare planten worden geteeld. Zorg ervoor at dieren en kinderen niet aanwezig zijn bij het aanbrengen van het product, en de behandelde gebieden niet kunnen betreden. Was na gebruik de handen en blootgestelde huid. Brengt het product niet aan als er regen wordt verwacht in de komende 24 uur. Bij gebruik rondom gebouwen niet aanbrengen in de buurt van riolering. Als de te behandelen zone in verbinding staat met een opvangsysteem voor regenwater of een riool, dient u het product alleen te gebruiken op plaatsen die niet nat kunnen worden of onder water kunnen komen te staan, oftewel plaatsen die niet worden blootgesteld aan regen-, overstroming- of schoonmaakwater. Niet aanbrengen in de buurt van vijvers of andere oppervlaktewateren. Er kan gevoeligheid van de huid optreden, zoals een branderig of prikkend gevoel in het gezicht en de slijmvliezen. Dit gevoel veroorzaakt echter geen letsel en is overgaand van aard (max 24 uur). Bodem, oppervlaktewateren of waterlopen niet verontreinigen met het chemisch product of de gebruikte verpakking.

Samenstelling
deltamethrin 0,5 g/kg

Gebruik
Breng het product aan door de fles om te keren. Doe dit driemaal om de benodigde dosering van 2g te verkrijgen. Niet in de fles knijpen. Strooi het product rechtstreeks in de ingang van het nest en/of de naden en kieren waar mieren te zien zijn. Als de mieren via meerdere openingen net nest in- of uitgaan, moet al deze openingen behandeld worden. Dit doet u door een maximumhoeveelheid van 2g poeder (water overeenkomt met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles) gelijkmatig te verdelen over alle ingang van het nest. Herhaal de aanbrengprocedure eenmalig als de mieren na 2-3 weken nog niet bestreden zijn. Voor de bestrijding van omvangrijke, wijdverbreide plagen met insecten en/of de bestrijding van gevaarlijke insecten moet een professionele ongediertebestrijder worden ingeschakeld.

Waarschuwingen
Zeer giftig voor in het water levende organismen, kan in het aquatische milieu schadelijke effecten veroorzaken

Buiten bereik van kinderen houden
Uit de buurt van voedsel, drinken en dierenvoeding houden
Poeder niet inademen
Niet door de afvoer spoelen
Dit product en de verpakking inleveren bij een inzamelpunt voor bijzonder of gevaarlijk afval

Verpakking goed gesloten houden in een droge, koele en goed geventileerde plaats.
Verwijderd houden van direct zonlicht.
Vorstvrij bewaren.
Bewaren in de originele verpakking.


Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Vapona
SKU
912291
EAN
5410091753740
Inhoud
150g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95