Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Yogi Tea

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
66 artikelen

Yogi Tea, dé gezonde thee

Wat is Yogi Tea?

Yogi Tea is meer dan alleen thee. De producten bestaan al meer dan 40 jaar en zijn gebaseerd op de principes van de Indiase filosofie van ayurveda. Yogi Tea streeft er naar om mensen te inspireren en hen momenten van rust, mindfulness en levensenergie te geven. tot de ayurveda behoren behalve de kennis van meer dan 5.000 kruiden en specerijen ook yoga, meditatie, hydrotherapie, massage, astrologie, chirurgie en het gebruik van edelstenen, metalen, muziek en dans. Vooral de kennis van een uitgebalanceerde voeding neemt in de leer van de ayurveda een centrale plaats in.

Yogi Tea Classics

De klassieke thee van Yogi Tea heet Yogi Tea Classic, hoe kan het ook anders. Yogi Tea Classic is de thee die Yogi Bhajan oorspronkelijk aan zijn studenten serveerde. Deze thee bevat de geconcentreerde kracht en traditie van exotische specerijen. Zoete kaneel, kardamom, pittige gember, kruidnagel en zwarte peper, bekend in de Ayurveda om hun heilzame eigenschappen, verenigen zich in deze unieke samenstelling. Hartverwarmend, ontspannend, heerlijk, pittig en geweldig. Geniet ervan volgens de Indiase traditie, gezoet en met een scheutje melk of melkvervanger.

For the Senses

Bewust met jezelf omgaan, even stilst aan bij wat er in je omgaat en openstaan voor het moment en hier met volle teugen en alle zintuigen van genieten. Dat is de inspiratie voor de Yogi Tea For the Senses. De nieuwe theecreaties bevatten geurige aroma's van kostbare etherische extracten. Ze zijn liefdevol gecombineerd met kruiden en specerijen en daardoor ontstaat een heel bijzondere smaakbeleving met Yogi Tea. Alle ingrediënten uit 100% biologische teelt. Met Yogi Tea For the Senses Pure Freshness neem je echt even de tijd voor jezelf om je geest te verfrissen. Het prikkelt je zintuigen met pepermunt en kruizemunt. Dit wordt gecombineerd met pittige gember en citroengras, wat een verfrissende smaak geeft! Slok voor slok. Met de Yogi Tea For the Senses Pure Happiness omarm je de wereld. Gemaakt met verfrissende citroengras en verkwikkende citroen. Deze ingrediënten zijn liefdevol gecombineerd met groene Sencha-thee en gember, waarbij de geur bij het bereiden al een glimlach op je gezicht tovert. Je kunt trouwens van allerlei lekkers maken met de thee van Yogi Tea. Kijk vooral op de website van Yogi Tea voor hun heerlijke recepten!

Yogi Tea Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Yogi Tea zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Yogi Tea producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!