Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Koopjesdrogisterij in het nieuws

Droginet & Koopjesdrogisterij zijn verhuisd naar Winschoten

Op het oude adres in Oude Pekela groeide het Droginet, het verzendhuis voor online drogisterijen en online drogisterij Koopjesdrogisterij in amper tien jaar tijd in een razend tempo uit hun jasje.

Hoe een idee in tien jaar tijd een miljoenenbedrijf werd

In tien jaar tijd van een schuurtje in Blijham naar een grote bedrijfsruimte van 10.000 vierkante meter. Dat is in een notendop het verhaal van het bedrijf Droginet.

Droginet was voor Pekela niet te houden

WINSCHOTEN/PEKELA - Het bedrijf Droginet gaat vertrekken naar Winschoten. De onderneming aan de Turfweg in Oue Pekela, dat online drogisterij-artikelen verkoopt, gaat zich vestigen in een pand van voormalig taxibedrijf De Grooth.

Koopjesdrogisterij.nl uit Oude Pekela timmert nationaal aan de weg

Je verwacht het niet, maar in Oude Pekela zit een van 's lands grootste online drogisterijen, koopjesdrogisterij.nl. Het bedrijf groeit als een tierelier: inmiddels verlaten wekelijks ruim 6.000 pakketten met crèmepjes, afslankproducten, voedingssupplementen, douchegels en nog veel meer drogisterijartikelen de deuren van het bedrijfspand in het oost-Groningse dorp.

Ondernemersvrouwen vertellen het succesverhaal van Koopjesdrogisterij.nl

Charles Borremans, in het dagelijks leven CEO van Redmint, knoopt in een nieuwe editie van ShopWatch het gesprek aan met de succesvolle ondernemersvrouwen van Koopjesdrogisterij.nl uit het Groningse Oude Pekela: Brenda Warmels en Regina Koning Hettema.

Droginet plaatst arbeidsvreugde werknemers boven automatisering

Het is een drukte van belang in het magazijn en sorteercentrum van Droginet in Oude Pekela. Het bedrijf bestaat nu negen jaar en verkoopt drogisterijartikelen via maar liefst zes webshops.

Oude Pekela bedient Nederland met vitaminepillen en afslankpoeders

Een Gronings ondernemersduo begon een platform van webwinkels en kreeg een starterslening van het UWV. Negen jaar later is het stel een van de grotere werkgevers in de regio.

Onlinebedrijf verhuist naar Winschoten; en er liggen honderden banen in het verschiet

Het Pekelder bedrijf Droginet verhuist naar Winschoten. Een van Nederlands grootste online webshops op gebied van drogisterij artikelen groeit explosief en heeft ruimte nodig.

Veel nieuwe banen bij Onlinedrogist Droginet in Winschoten

De onlinebedrijven Droginet en Koopjesdrogisterij zijn verhuisd naar Winschoten en zoeken op korte termijn tientallen nieuwe medewerkers.