Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

KoopjesDrogisterij is verhuisd naar Winschoten

Winschoten - Op het oude adres in Oude Pekela groeide KoopjesDrogisterij in amper tien jaar tijd in een razend tempo.

De daar beschikbare 1.800 vierkante meter leken misschien heel wat; maar in de praktijk gaf het meer het gevoel te werken vanuit een 'ruime huiskamer'. Net genoeg ruimte om 1.200 bestellingen per dag in te pakken en te verzenden; het kantoorpersoneel woonde noodgedwongen in een paar krappe bijgebouwen. Niet 100% efficiënt en vooral een fikse rem op de verwachte groei.

Geen half werk

De directie dacht: "als we kiezen voor groter, dan maar meteen goed. We maken nu in één klap een enorme stap voorwaarts, door heel bewust iets gekochte te hebben op de groei." Want de groeipotentie is volgens KoopjesDrogisterij nog steeds aanzienlijk. Het nieuwe bedrijfspand is goed voor een dikke 10.000 vierkante meters, allemaal gelijkvloers. Winschoten en wijde omgeving kennen het robuuste gebouw als het voormalige onderkomen van Taxi De Grooth.

De afgelopen maanden is de hele binnenruimte al grondig onder handen genomen - een eerste verbouwing om van de lege 'hangar' voor geparkeerde taxi's een moderne werkvloer te maken, passend bij de bedrijfsactiviteiten.

Alles ging mee

In twee dagen tijd zijn tienduizenden producten op hun nieuwe plek in de schappen gezet, nog geen 5 kilometer verderop. Alle 150 medewerkers hielpen mee. Vrachtwagens vol doosjes, potjes, pompjes, tubes, flesjes, voordeelverpakkingen, bijna alle artikelen die je kunt bedenken op het gebied van lichaamsverzorging, cosmetica, beauty en voedingssupplementen.

Voortdurend vacatures

Ze zijn nu met 150 collega's maar hebben enorm veel mensen nodig , daar aan de Industrieweg in Winschoten. Hoewel er voortdurend vacatures zijn, is nu vooral de zoektocht naar weekendkrachten, avondwerkers en andere logistieke functies een heet hangijzer.

Terug naar het overzicht