Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Wilkinson

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Huidtype
Serie
44 artikelen

Wilkinson Sword

Hoe het allemaal begon

Je verwacht het niet, maar Wilkinson Sword is ooit begonnen met het maken van zwaarden en pistolen. Na 100 jaar dit geproduceerd te hebben, gaan ze voor het eerst over op scheermesjes.

Intuition F.A.B.

Heen en weer, nog een keer! Je kent het wel. Ben je je benen aan het scheren, duurt het moeilijk lang. Met Wilkinson Intuition F.A.B. is dat geen probleem meer. Je scheert met dit scheermes namelijk twee kanten op. F.A.B. staat namelijk voor Forwards and Backwards. De bovenste scheermesjes scheren in de ene richting en de onderste scheermesjes scheren in de andere richting. Hoe handig!

Un, Dos, Tres, Quattro!

Op zoek naar een prestatievol wegwerpmesje? Je zult dol zijn op de Quattro for Women. De 4 ultradunne mesjes en de glijstrips met Aloë Vera en een duo-vitaminecomplex zorgen voor een lang aanhoudende fluweelzachte gladde huid en een nauwkeurig scheerresultaat.

Intuition

Ontdek een scheersysteem dat schuimt, scheert en de huid hydrateert tijdens het scheren - alles in één stap. De huidconditioner is verrijkt met kokosmelk en amandelolie voor droge huid. Dat is het Intuition scheermes van Wilkinson Sword!

Wilkinson Sword Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Wilkinson Sword zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Wilkinson Sword producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!