Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Glorix Bleek original (750ml)

750ml
Adviesprijs € 2.18 € 1.72
21% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Gebruik Glorix Original Bleek voor een 100% hygiënische reiniging
• Glorix Extended Power is de nieuwe generatie bleek met Anti-Kalk
• Tot 3x langer bescherming tegen kalkaanslag
• De formule beschermt het toilet actief, zelfs na het doorspoelen
• Glorix Bleek biedt langdurige, actieve bescherming tegen onhygiënisch vuil
• Het ideale schoonmaakmiddel voor de wc en ander sanitair
Glorix Original Bleek is het ideale schoonmaakmiddel voor hygiënische reiniging van je toilet en ander sanitair. Het bleekmiddel maakt alles 100% hygiënisch schoon. Glorix Extended Power is een nieuwe generatie bleek met Anti-Kalk ingrediënten, die zelfs onder water actief zijn. De nieuwe gepatenteerde formule van Glorix Original Bleek verwijdert vlekken en gaat kalkaanslag tot 3x langer tegen; in vergelijking met voorgaande formuleringen. Het bleekmiddel hecht optimaal, voor actieve bescherming van je toilet. Je kunt Glorix Original Bleek dagelijks gebruiken, voor voortdurende hygiëne. De verpakking is handig in gebruik, waardoor je elke keer snel een schoon en hygiënisch toilet creëert.
Spuit Glorix Original Bleek dagelijks onder de toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken om onhygiënisch vuil en vlekken te verwijderen. Spuit het product in de afvoer van de keuken/badkamer om het schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water. Voor het schoonmaken van je sanitair in de badkamer en het toilet, gebruik 60 ml Glorix Original Bleek op 5 L water (1 dop = 15 ml). Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Gebruik altijd een plastic emmer. Geschikt voor gebruik in septische putten (20 ml).
Gebruik bleek in combinatie met de andere reinigingsproducten van Glorix voor een optimaal resultaat. Probeer nu ook de nieuwe Glorix Power 5 toiletblokken. Zo ben je altijd verzekerd van een hygiënisch, schoon toilet voor jou en je gezin. Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne. Overal ligt er vuil op de loer en je hebt lang niet altijd zin om dit tegen te gaan. Toch moet je de zichtbare en onzichtbare vijand van hygiëne krachtig bestrijden. Het verwaarlozen van sanitair zal ertoe leiden dat deze vol bacteriën, vlekken en onaangename geuren komt te zitten. Als een expert op het gebied van hygiëne staat Glorix altijd voor je paraat om dit te voorkomen.
Kijk voor de beste schoonmaaktips ook op de website www.cleanipedia.nl. Deze staat vol handige tips en instructies, zodat je alles makkelijk mooi en snel kan schoonmaken.

Overige informatie over dit product

Merk
Glorix
SKU
908304
EAN
8714100141106
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95