Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Robijn

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Kleur
Serie
10 artikelen

Robijn

Robijn is een iconisch merk dat synoniem staat voor frisheid en zachtheid. Al tientallen jaren biedt Robijn hoogwaardige wasproducten die speciaal zijn ontworpen om je kleding er niet alleen schoon uit te laten zien, maar ook heerlijk te laten ruiken. Met een breed scala aan producten en geuren, heeft Robijn zich gevestigd als een vertrouwde naam in huishoudens over de hele wereld. Bestel Robijn tegen de scherpste prijzen, bij KoopjesDrogisterij.

Wasmiddel

Het wasmiddel van Robijn is geliefd bij consumenten vanwege zijn effectieve reinigingskracht en zorg voor kleding. Of je nu kiest voor vloeibaar wasmiddel, waspoeder of pods, Robijn zorgt ervoor dat je kleding schoon en fris uit de was komt. De formules zijn mild voor de stof, waardoor de kleuren helder blijven en de stof zacht aanvoelt. Perfect voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle soorten textiel.

Producten met Geur

Naast wasmiddelen biedt Robijn ook een uitgebreide lijn van geurproducten die je kleding en huis een langdurige frisheid geven. Van geurparels die je aan de was kunt toevoegen tot luchtverfrissers voor in huis, Robijn zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van die herkenbare, heerlijke geur. Deze producten zijn ontworpen om een langdurige frisheid te bieden die je de hele dag omhult.