Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Robijn Geurbuiltje Zwitsal (3ST)

3ST
Adviesprijs € 3.79 € 2.90
23% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Gebruik Robijn Zwitsal Geurbuiltjes met de vertrouwde zachte Zwitsal geur
• De builtjes zijn ideaal voor in de kledingkast
• De geurbuiltjes geven een heerlijke frisheid die wel 6 weken lang blijft
• Elk pakje geurbuiltjes bevat 3 sachets gevuld met parfumparels
• De geurzakjes zijn ook te gebruiken in sporttassen of in de auto
• Gebruik voor het beste resultaat ook Zwitsal wasmiddel en wasverzachter
Robijn Zwitsal Geurbuiltjes zorgen voor een langdurige frisheid van je kleding na het wassen dankzij de bekende geur van Zwitsal. Elk geurbuiltje bevat speciale parfumparels die tot wel 6 weken lang de heerlijke zachte Zwitsalgeur verspreiden. Gebruik de builtjes bijvoorbeeld in de kledingkast door ze aan een kledinghanger te bevestigen of door ze tussen de kleding te plaatsen. Zo worden je zintuigen op een aangename manier geprikkeld zodra je je kledingkast opent. Dat is een heerlijk begin van je dag. Deze geurbuiltjes met Zwitsal zijn ook uitermate geschikt voor de babykamer. Zo ruiken de kleertjes van je baby ook na het wassen nog langdurig heerlijk zacht en fris. Wanneer je Robijn Zwitsal Geurbuiltjes gebruikt in combinatie met Robijn Zwitsal Wasmiddel en Robijn Zwitsal Wasverzachter, ben je verzekerd van de beste geurbeleving. Je was blijft dan langer mooi en ruikt langer fris. Dankzij de speciale formules van Robijn wasproducten worden de vezels en kleuren van je kleding namelijk beschermd, zodat je nog langer van je favoriete kleding kunt genieten. Dankzij het lekkere parfum in de producten van Robijn ruikt je kleding bovendien altijd heerlijk schoon. Robijn is er voor alle was, ook voor de al gewassen kleding. Geef je wasgoed daarom net dat beetje extra met Robijn Zwitsal.

Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
SKU
900602
EAN
8712561531115
Inhoud
3ST

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95