Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Robijn Wasmiddel vloeibaar wit (1000ml)

1000ml
Adviesprijs € 11.70 € 3.99
66% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel met witversterkers is speciaal ontwikkeld voor de witte was en houdt kleding lang mooi.
• Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel met verbeterde geursensatie
• Robijn Stralend Wit met witversterkers heeft een heerlijk frisse geur
• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je witte was
• Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
• Robijn Stralend Wit wasmiddel is geschikt voor alle was tot op 60 graden
• Gebruik voor het beste resultaat samen met de Stralend Wit wasverzachter
Met de verbeterde geursensatie van Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel kun je lang genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel, speciaal voor de witte was, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je kleding stralend wit blijft. Robijn Stralend Wit wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Stralend Wit Wasverzachter.
Robijn Stralend Wit is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt van gerecycled en 70% recyclebaar plastic. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.

Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
SKU
DN3894
EAN
08720181099052
Inhoud
1000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95