Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Robijn Wasmiddel fleur & fijn (550g)

550g
Adviesprijs € 4.26 € 4.06
5% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Robijn Specials Fleur & Fijn Waspoeder is speciaal ontwikkeld om de fijne en gekleurde was te beschermen en kleuren stralend te houden.


  • Robijn Fleur & Fijn Waspoeder houdt fijne stoffen lang mooi
  • Robijn waspoeder met fijnwasbeschermers en een frisse geur
  • Een wasmiddel van Robijn Specials voor de fijne was met levendige kleuren
  • Helpt kleuren en delicate kleding langer mooi te houden
  • Niet alleen geschikt voor de handwas, maar ook voor de machinewas
  • Wasmiddel met een verbeterde formule, beschermt tegen pullen en pluizen

Anionogene Oppervlakteactieve stoffen.5-15%
Niet-ionogene oppervlakteactive stoffen : Fosfanaten, Polycarboxylaten, Zeep, Enzymen, Parfum. <5%
Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Robijn Specials Fleur & Fijn Waspoeder is speciaal ontwikkeld om fijne was met levendige kleuren te beschermen en de kleuren stralend te houden. De verbeterde formule helpt om pullen en pluizen te voorkomen en heeft speciale fijnwasbeschermers. Dit maakt het een ideaal wasmiddel voor kwetsbare kleding, zoals wol en zijde. Raadpleeg voor het wassen wel altijd eerst het wasetiket. Een pak Robijn Fleur & Fijn Waspoeder is goed voor 10 wasbeurten


Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Geniet juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren van het dagelijks leven. Om ervoor te zorgen dat je altijd van geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt die gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.


Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
SKU
879966
EAN
8712561471428
Inhoud
550g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95