Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Dove Shower pro age (450ml)

450ml
Adviesprijs € 8.99 € 3.88
57% korting

Productomschrijving

• De hydraterende ingrediënten voeden de huid tijdens het douchen.
• Voor een vitale, stralende huid.
• Al na één keer douchen effect.
• De NutriumMoisture technologie voedt en hydrateert de huid.
• Speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid.
• Effectieve verzorging door de milde formule.
Dove herintroduceerd speciaal voor vrouwen met een rijpere huid de vernieuwde Pro-age lijn. Een serie producten die speciaal is ontwikkeld voor deze nieuwe fase in het leven. Dove Pro Age douchecrème zorgt voor een stralende huid, zowel nu als later. De douchecrème bevat NutriumMoisture technologie waardoor de huid optimaal gevoed en gehydrateerd wordt. Zo maak je je huid niet alleen schoon, maar wordt deze ook verwend door de rijke crème die je huid verzorgt en hydrateert. Dove Pro Age is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De rijke douchecrème hydrateert de huid effectief dankzij de milde formule. En dat merk je, want al na één keer douchen voelt de huid zachter aan. Zo ziet ook de rijpere huid er nog stralend uit! Laat leeftijd geen reden zijn om minder te stralen. Met Dove Pro Age ziet je huid er weer vitaal en verzorgd uit, zonder veel moeite. De douchecréme zorgt voor een zachtere huid al na één keer douchen. Voel je weer jong en vitaal met de Dove Pro Age Douchecréme. Na het douchen kun je je huid nog extra verwennen door een bodylotion aan te brengen. Dove Pro Age is dermatologisch getest en is daarmee ook geschikt voor de gevoelige huid.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
226811
EAN
08717163762080
Inhoud
450ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95