Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Omo Wasmiddel vloeibaar wit (1000ml)

1000ml
Adviesprijs € 6.58 € 6.06
8% korting

Productomschrijving

• Omo Wit Vloeibaar Wasmiddel voor een stralend schone witte was
• Omo Wit wasmiddel bevat waskrachtversterkers en wast effectief schoon
• Dit vloeibaar wasmiddel is geschikt voor korte wasprogramma's
• Omo Wit wasmiddel is voor alle textielsoorten, behalve wol en zijde
• Dit wasmiddel zorgt ook op een lage temperatuur voor een schone was
• Goed voor 20 wasbeurten per fles wasmiddel
Omo Wit Vloeibaar Wasmiddel is geschikt voor de witte was. Omo is al jaren een vertrouwd merk op de Nederlandse wasmiddelen markt en wast al net zo lang hygiënisch door en door schoon. Omo wast ook op korte wasprogramma's door en door schoon. Het verwijdert allerlei soorten vlekken uit je witte was effectief, zodat je was stralend schoon en fris wordt. Zo was je met Omo dus door en door schoon, ook snel! Met Omo bespaar je tijd en hou je tijd over voor andere dingen. Zo kan je met Omo het huishouden wat efficiënter te maken.
Omo Wit Vloeibaar Wasmiddel zit in een fles gemaakt van gerecycled en 70% recyclebaar plastic, voor maar liefst 20 wasbeurten. De verbeterde fles zorgt ervoor dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken.
Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Omo Kleur voor je gekleurde was, Omo Wit voor je witte was. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen en was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

Overige informatie over dit product

Merk
Omo
SKU
961399
EAN
08720181099083
Inhoud
1000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95