Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Baby & Mama

Bij KoopjesDrogisterij begrijpen we dat de zorg voor jouw kleintje van het grootste belang is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan producten voor babyverzorging, peuterverzorging en zwangerschap, zodat jij als ouder altijd het beste kunt geven aan je gezin.

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Opties
Serie
966 artikelen

Voordelige babyverzorging

Onze babyverzorgingsproducten zijn speciaal geselecteerd om je baby te beschermen en te verzorgen. Van zachte luiers en billendoekjes, tot kalmerende babyoliën en crèmes, wij hebben alles wat je nodig hebt om je kleintje schoon, comfortabel en gelukkig te houden. Met vertrouwde merken zoals Zwitsal, Pampers en WaterWipes bieden we kwaliteit waar je op kunt bouwen voor de zorg van je baby.

Peuter verzorging: Voor actieve kleintjes

Peuters zijn vol energie en avontuur, en daarom hebben ze speciale verzorging nodig die met hen meegroeit. Ons assortiment peuterverzorgingsproducten omvat alles, van kindvriendelijke tandpasta tot kleurrijk badschuim en maaltijdpotjes. Met merken als Olvarit, Jordan en Difrax zorgen we ervoor dat je peuter elke dag schoon, fris en klaar voor nieuwe ontdekkingen is, waar ze ook gaan.

Zwangerschap: Stralend door de speciale tijd

Tijdens de zwangerschap verdient elke moeder de beste zorg voor zichzelf en haar groeiende baby. Onze selectie zwangerschapsproducten omvat alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en gezonde zwangerschap, van prenatale vitaminen en mineralen tot ondersteunende zwangerschapskleding en voedende huidverzorging. Met bekende merken zoals Weleda, Davitamon en Medela zorgen we ervoor dat je de beste start hebt voor jou en je kleintje.