Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pukka Organic Teas

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
39 artikelen

Pukka Organic Teas

Pukka Organic Teas heeft een ruim assortiment aan biologische thee-producten. De kruidencombinaties zijn samengesteld om zoveel mogelijk mensen te verbinden met de schoonheid en kracht van de natuur. De missie van Pukka is om een gezond en gelukkig leven te bevorderen, door de kennis en passie voor de kracht van biologische kruiden met de wereld te delen.

Over Pukka Organic Teas

Het begon in 2001 allemaal in de keuken van een kruidenexpert, maar is nu uitgegroeid tot één van de meest geliefde theemerken De Pukka cultuur is gebaseerd op vier eeuwenoude ayurvedische principes die de Wisdom Seeds genoemd worden: waarheid, respect, puurheid en inzet. Deze waarden helpen om dichtbij jezelf te blijven en trouw te blijven aan de missie. Ze streven naar een duurzame toekomst voor iedereen. Hier dragen ze aan bij door duurzame, win-win-relaties op te bouwen met boeren, partners en iedereen die voor hun werkt.

Pukka Organic Teas producten

Alle producten van Pukka zijn 100% biologisch en natuurlijk, zonder toevoeging van kunstmatige smaak- of zoetstoffen. Ook de theezakjes van Pukka zijn volledig biologisch afbreekbaar. Voor elke gelegenheid heeft Pukka de perfecte thee. Neem voor het slapengaan de Pukka Organic Teas Night Time voor een rustgevende nacht. Deze thee bevat een fruitige boost van zwarte bes en vlierbes en een warme omhelzing van echinacea en gember. Voor het einde van elke maaltijd is de Pukka Organic Teas After Dinner geweldig. De luxe smaak van geroosterde witlof, het comfort van kardemon vermengd met anijs en gevolgd door zoete venkel en drop, zijn een sensatie voor in je mond. Laat je verrassen door alle smaken thee van Pukka Organic Teas en bekijk het assortiment bij KoopjesDrogisterij.

Pukka Organic Teas online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Pukka Organic Teas. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Pukka Organic Teas of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.