Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hairwonder

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Type
Serie
52 artikelen

Hairwonder

Het bekende merk Hairwonder timmert al verschillende decennia aan de weg op het gebied van haarproducten. Dit Nederlandse bedrijf maakt sinds 1985 op een gepassioneerde wijze haarproducten die ertoe doen. Vandaag de dag worden de producten van Hairwonder over de hele wereld verkocht, zo ook bij KoopjesDrogisterij. De organische ingrediënten die gebruikt worden bij het bereiden en maken van de producten zijn gecertificeerd en dus uniek. Het team specialisten test de producten op een natuur- en diervriendelijke wijze. Sterker nog, de producten van Hairwonder worden niet getest op dieren.

Hairwonder Hair Repair lijn

Speciaal voor droog haar zijn er de producten van de Hairwonder Hair Repair lijn. Deze lijn bestaat uit de:

  • Hairwonder Hair Repair shampoo, die het haar versterkt en glans geeft.
  • Hairwonder Hair Repair conditioner, die het haar zacht en makkelijk en doorkambaar maakt.
  • Hairwonder Hair Repair cream, die het haar gezond, glanzend en zijdezacht maakt.
  • Hairwonder Heatcare protector spray, die het haar beschermt tegen hitte van een föhn, krultang of stijltang.

De Hairwonder Color & Care lijn

De Hairwonder Color & Care lijn bestaat uit permanente haarkleuring die ammonia vrij is en 9 gecertificeerd biologische ingrediënten bevat. Deze haarkleuring beschermt, verzorgt en versterkt het haar in een behandeling. De producten van deze lijn zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, van licht blond tot aan donkerbruin. Voor iedereen is er dus iets!

Hairwonder online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Hairwonder online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Hairwonder aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.